Acum este Joi Mai 24, 2012 7:54 am

Relatia de iubire din liceu

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Mie Mai 26, 2010 6:00 pm

Cele mai frumoase amintiri, cea mai frumoasa perioada: liceul si cea mai frumoasa iubire: prima iubire. Banchetul de terminare a clasei a-12-a , petrecerea mult visata debuteaza cu primul dans, primul sarut si eventual prima iubire.

La banchet observi cupluri deja formate din tocilara clasei si cel mai "tampit" din clasa, sau observi baiat de cls 12-a cu iubita de cls a-9-a sau un "slabut" si o "grasuta", cele mai frumoase cupluri.

Si cand te gandesti ca am fost tocilara clasei:) cu ganduri exprimate doar la ore spunand nu stiu ce formula la fizica sau maniaca rezolvarii de probleme la matematica, ca si cum probleme de la matematica ar fi fost existentiale. Si cu toate astea si tocilarele se indragostesc ,bineanteles de unul din " corigentii" clasei. Dar cum muream de jena de ce sentimente zac in mine si pentru cine, au fost secretul meu.

Bineanteles ca " corigentul" trecea la materiile datorita mie, acceptand sa stea cu mine in banca la lucrari sau soptind cand era tabla cu riscul incasarii unui 2.

Prima oara cand mi-a confesat iubirea lui si mi-a cerut sa=i fiu iubita , era la inceputul clasei a-9-a.A inceput sa-mi tina un discurs de genu " esti floarea alba a desertului,zeita afrodita... si in final intrebarea : vrei sa fii iubita mea?"

Am raspuns un : NU ! clar, dupa care vazand ca discursul continua si ma face de ras fata de toata clasa ,am ridicat un scaun sa=i dau in cap sa inceteze.

A plecat si m-a lasat in pace ....in toti cei 4 ani de liceu m-a alintat " stalin", '"gasculita mea",si tot nu i-am raspuns vreodata la sentimente. De multe ori de la terminarea liceului m-am intrebat " dar ce ar fi fost daca as fi acceptat sa fiu iubita lui?"
  • New member
  • Replici:6

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns