|
|
Acum este Joi Mai 24, 2012 10:20 pm
Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Joi Oct 29, 2009 9:37 pm
Ce parere aveti despre relatiile la distanta cu femei sau barbati cunoscuti pe internet ? Ai avut asemenea experienta pana acum ?
-
» Joi Oct 29, 2009 10:17 pm
Cum ramane cu "Ochii care nu se vad se uita"?
-
Vizitator
» Sam Noi 07, 2009 10:49 pm
Relatiile create la distanta, tot prin intermediul Internetului , par de cele mai multe ori desprinse din rubrica "anunturi matrimoniale", numai ca sunt modernizate prin intermediul tehnologiei. Acum poti primi si oferi poze persoanei in cauza, poti afla foarte multe lucruri despre ea... Si totusi exista si aici mult scepticism. De unde poti fi sigur ca persoana nu te minte? Ca nu e decat o imagine ideala pe care si-ar dori sa o aiba sau pe care vrea sa o afiseze celor din jur? Situatia e mai complicata daca persoana de care te-ai indragostit "virtual" e din alta tara. De aici dificultatea unei intalniri fata in fata cat mai rapide, curiozitatea crescanda, dar si posibilitatea destul de mare de a fi dezamagit de adevarata persoana care se ascundea in spatele unui id de mess...
-
» Joi Noi 12, 2009 2:44 pm
intr-un fel e ok sa gasesti relatia preferata pe net dar si multi(multe )mincinosi(mincinoase).
-
Vizitator
» Mar Dec 08, 2009 7:57 pm
LA UN MOMENT DAT SE TERMINA
-
» Vin Ian 01, 2010 8:18 pm
Aceste relatii trebuie sa treaca dincolo,in lumea reala pentru a vedea daca au sanse de a evolua si stabiliza.De ceva timp sunt pe astfel de siteuri si marturisesc ca nu am incerdere in lumea asta virtuala.Iti ofera niste date minime si numai contactul direct iti furnizeaza mai multe informatii.Despre relatiile la distanta,nici nu vreau sa aud! 
-
» Sam Ian 02, 2010 2:33 pm
Eu am avut o relatie la distanta,fiindca el a trebuit sa munceasca in strainatate si va spun nu este o bucurie,cat despre relatiile virtuale,da,trebuie sa se transforme in intalniri fata in fata,daca nu acea relatie nu va merge si se va termina ramanand intrebarea 'cum ar fi fost daca...' in mintile amandurora. 
-
Vizitator
» Vin Ian 22, 2010 1:19 pm
Cand eram in facultate, una dintre profesoare care stia ca ma pasioneaza eseistica si orice subiect nou, mi-a recomandat sa ma documentez si sa scriu tocmei despre acest subiect din perspectiva psihologica(asta ca o tema suplimentara).Sincer, nu am avut timp prea mult,caci au intervenit alte probleme, insa in scurtul timp cat am analizat subiectul am reusit sa imi structurez cateva idei pe baza carora intentionam sa imi dezvolt tema. 1.Din punctul de vedere al unei relatii interumane internetul faciliteaza cunoasterea unui spectru mai larg de persoane. Acest fapt este constientizat de fiecare individ, iar celor care isi pun speranta in gasirea unui partener potrivit le creste increderea in sansele proprii. 2.Comunicarea, discutiile prin internet favorizeaza o cunoastere "confortabila" (sa-i spunem asa) a celuilalt, o cunaostere lipsita de riscuri si obligatii de orice fel. Astfel, interlocutorii pot afla amanunte unul despre celalalt, pot vedea cum gandeste fiecare si toate acestea fara a fi necesar sa apara in public impreuna, aspect care indeobste este perceput de catre semeni ca fiind o "relatie". Ori negasirea unui partener potrivit poate conduce de cele mai multe ori la o noua persoana, in perceptia publica instalandu-se in timp perceptia existentei unor multiple relatii, de scurta durata, ceea ce conduce in general la deteriorarea imaginii. Binenteles ca dupa o perioada de tatonare si cunoastere prin discutii pe internet este necesara trecerea la un alt stadiu al relatiei,cel al aparitiei in public, dar aceasta poate interveni numai in conditiile in care cei doi se cunosc reciproc. 3.Riscul consta tocmai in faptul ca persoana isi poate crea o imagine favorabila falsa si astfel sub masca adoptata sa se ascunda in fapt un individ cu tulburari de personalitate sau chiar mai rau.
-
» Mar Feb 02, 2010 1:37 pm
eu zic ca 90 la suta din cei postati pe siteuri vor o relatie,putini recunosc,eu cred ca ar trebui sa mearga,la urma urmei te intalnesti cu aceea persoana si se vede mai bine daca te intelegi cu ea sau nu,iar pe net cat poate sa dureze o relatie?la urma tot trebuie sa te vezi,iar cine nu vrea sa se intalneasca dupa lungi discutii e clar ,pierde timpul,depinde de fiaecare persoana ce vrea...
-
Inapoi la Despre dragoste
-
- Relatiile la distanta
de iubire » Dum Iun 19, 2011 11:43 am
- 1 Replici
- 84 Vizite
- Ultimul raspuns de cosmina29
 Joi Noi 24, 2011 5:11 pm
Despre dragoste
-
- Dezamagit de relatiile de dragoste incepute pe internet
de rubin1 » Joi Mai 27, 2010 9:38 pm
- 12 Replici
- 918 Vizite
- Ultimul raspuns de gigeltm
 Mar Mar 06, 2012 5:51 am
Povestea mea
-
- Ai intalnit o femeie sau un barbat de pe internet ?
de rombest » Lun Apr 27, 2009 6:17 pm
- 14 Replici
- 839 Vizite
- Ultimul raspuns de cosmina29
 Joi Dec 01, 2011 7:44 pm
Despre dragoste
-
- Distanta ,conteaza?
de Yuzenek » Sam Noi 21, 2009 6:24 am
- 7 Replici
- 363 Vizite
- Ultimul raspuns de anemonna