|
|
Acum este Joi Mai 24, 2012 10:32 pm
Discutii despre muzica, filme , poze haioase, videoclipuri, filmulete, bancuri, etc.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
Vizitator
» Mie Mai 05, 2010 9:06 am
Scufita Rosie beata moarta in intr-un sant la marginea padurii intr-o dimineta de vara ,dupa o petrecere la casa piticilor. O vaca o vede si se gandeste ca poate i-ar prinde bine Scufitei un pic de lapte proaspat direct de la sursa. Se apropie cu ugerul de Scufita Rosie si o indemna sa suga. Scufita Rosie deschide pe jumatate ochii vede ugerul si spune: - O.K. baieti, dar pe rand .
-
Vizitator
» Mie Mai 05, 2010 9:07 am
Un medic citeste in birou un ziar. Intra o pacienta si incepe sa-si ridice fusta. Medicul priveste si spune: "Mai sus!" si citeste mai departe. Ea ridica fusta mai sus. El ii repeta: "Mai sus!" si iarasi se intoarce la ziar. Ea il asculta si ridica fusta si mai sus. Atunci el ii spune: "Domnisoara, ginecologul e mai sus!".
-
Vizitator
» Mie Mai 05, 2010 9:09 am
Un tata scotian le spune copiilor sai: copii, daca sunteti cuminti saptamana asta, duminica va duc la cofetarie sa vedeti cum mananca lumea prajituri.
-
Vizitator
» Mie Mai 05, 2010 9:10 am
Un scotian pe patul de moarte: -Mama, esti aici? -Da, sunt... -Tata, esti aici? -Da, sunt... -Nevasta, esti aici? -Da, sunt... -Copiii sunt aici? -Da sunt... La care scotianul furios: -Atunci de ce e becul aprins in bucatarie?...
-
Vizitator
» Mie Mai 05, 2010 9:10 am
Un tip dorea sa scape de motanul sau si il ducea cat mai departe de casa, dar motanul se intorcea de fiecare data inapoi. Si asa de cateva ori. In sfarsit, tipul a dus motanul foarte departe alegand un drum cu cotituri, dorind sa-l incurce. Ca rezultat, la intoarcere se rataci singur. O suna pe sotie: - Motanul a venit? - Da! - Cheama-l, te rog, la telefon...
-
Vizitator
» Mie Mai 05, 2010 9:11 am
In tamvai inghesuiala si un mosulica de pe scaun i se adreseaza unei domnisoare ce statea in picioare: - Daca doriti puteti sa stati la mine in poala. Tanara cu tupeu se aseaza. Dupa cateva momente mosul da semne de neliniste si jenat ii spune tinerei: - Ati vrea, va rog frumos sa va ridicati? Stiti, cred ca totusi nu sunt asa de batran cum credeam...
-
Vizitator
» Mie Mai 05, 2010 9:12 am
Un mosneag vine la doctor: - Doctore cred ca asa incet, incet, o sa devin impotent! - Si cum se manifesta asta? - Pai sa vedeti: ieri dupa-masa de trei ori...azi noapte de doua ori ...si azi dimineata numai odata!...
-
Vizitator
» Mie Mai 05, 2010 9:13 am
Adrian Nastase intreab? Radio Erevan: Un b?rbat poate sa aib? mai mult de 2 ou?? R?spuns: In mod normal nu, dar dac? totusi te apleci in fat? si numeri exact 4 atunci s? stii ca opozitia a venit puternic din urm?!
-
Vizitator
» Mie Mai 05, 2010 9:13 am
Intr-o zi toti nebunii erau agatati de tavan. Intra directorul si le spune: - A venit toamna!!!! Toti nebunii se dau jos de pe tavan in afara de doi. Directorul le spune din nou: - A venit toamna!!!!! Cei doi nebuni nu se dau jos dar vorbesc amandoi in cor: - Noi suntem conifere!!!!!
-
» Mie Mai 05, 2010 3:09 pm
Un pitic tot sarea in fata tejghelei unui bar si striga: - Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc!! dar nu reusea sa vada peste tejghea. Tot sare el asa degeaba pana cand se enerveaza ingrozitor si se duce in spatele barului. Acolo era alt pitic care sarea: - Cola sau Fanta? Cola sau Fanta? 
-
Inapoi la Divertisment
|