|
|
Acum este Dum Feb 12, 2012 9:58 am
Discutii despre muzica, filme , poze haioase, videoclipuri, filmulete, bancuri, etc.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
Vizitator
» Sam Mai 08, 2010 12:10 pm
Un arab statea la bar si bea o bere. La un moment dat intra un tip si striga: - Ahmed... nevasta-ta te inseala! Arabul se face rosu la fata... scoate cutitul si fuge catre casa. Pe drum, este calcat de o masina. In ambulanta, in drum spre spital, incepe sa reflecteze: `Ar trebui sa ma calmez un pic. Intai si intai - sunt burlac... in al doilea - nici nu ma cheama Ahmed`! 
-
Vizitator
» Sam Mai 08, 2010 12:11 pm
Cativa tipi intra si jefuiesc o banca. Unul din ei inarmat cu un pistol intreaba un client al bancii: - Mai vazut pe mine intrand si jefuind banca? - Da, ii raspunde barbatul speriat. Este impuscat imediat in cap de raufacator. - Mai vazut pe mine intrand si jefuind banca? intreaba spargatorul alta persoana. - Da , raspunde timid aceasta. Spargatorul o impusca in cap imediat si pe aceasta. - Mai vazut pe mine jefuind banca ? intreaba spargatorul alt barbat. - Eu nu te-am vazut bine, insa uite cum se uita la tine soacra-mea raspunde acesta aratand spre femeie.
-
Vizitator
» Lun Mai 10, 2010 3:01 pm
Individul din fata gradinitei In fata unei gradinite se plimba un domn de vreun sfert de ora. O educatoare , vazandu-l , il intreaba: - Asteptati un copil , domnule? - Nu, asa sunt eu, gras! 
-
Vizitator
» Lun Mai 10, 2010 3:02 pm
Cand ceri mana la o fata?Cand cer baietii mana fetelor ? Cand s-au saturat de a lor ! 
-
Vizitator
» Lun Mai 10, 2010 3:04 pm
Invatatoarea ii spune lui Bula: - Mai Bula schimba-ti si tu numele ca daca schimbi prima litera iese un cuvant urat.... A doua zi vine Bula la scoala si ii spune invatatoarei: -Gata doamna, mi-am schimbat numele... Acum ma cheama Denis!
-
Vizitator
» Lun Mai 10, 2010 3:04 pm
La tribunal: - Stii ce te asteapta pentru marturie falsa? - Da, mi-au promis un Mercedes!
-
Vizitator
» Lun Mai 10, 2010 3:09 pm
Jurnalul unui taliban:
Luni: Ma bligdizezg.
Marti: A venid baiadu vecinului la mine in gurde, mi-a vurad o vaga ji mi-a omorad gadzelu.
Miercuri: Am omorad eu baiadu.
Joi: A venid dadal baiadului la mine gu doada vamilia ji gu doade rudele za ma omoare.
Vineri: I-am omorad eu be dodzi.
Sambata: S-a adunad dod zadul in vadza gazei mele za ma izgoneazga din zad.
Duminica: Am omorad eu dod zadul. Luni: acum iar ma bligdizezg.
-
Vizitator
» Lun Mai 10, 2010 3:12 pm
Seicul si coranul
Un seic arab se plimba in desertul Arabiei. Cu 50 de metri in fata mergea sotia acestuia. Se intalneste cu un alt seic, care il intreaba suparat : - Ce faci Ahmed? E scris in Coran ca femeia sa stea cu 50 de metri in spatele barbatului, nu in fata lui. - Ai dreptate prietene, dar cand era scris Coranul nu existau mine in desert.
-
Vizitator
» Lun Mai 10, 2010 3:15 pm
Gigi Becali, beat, trece prin fata stadionului Dinamo..... Un politist il opreste si ii zice: -Domnu Becali, va rog sa plecati ca nu suntet i bine primit in zona aceasta!
Gigi suparat: -Baaa, tu vrei sa cumpar tot Dinamo? Icumpar si stadionu si echipa si pe Borcea...... pe toti bah, pe toti!!
Apoi intervine sotia lui Becali: - Domnule politist, va rog sa il scuzati pe sotul meu! Asa face la betie, cumpara toate cacaturile.
-
Vizitator
» Lun Mai 10, 2010 3:20 pm
Gazarea
Într-un lagăr, un englez, un chinez şi un român sunt duşi la gazare. Îi gazează o dată, de două ori, de trei ori si nu moare niciunul I se raportează lui Hitler, care vine să vadă ce se întâmplă. Îi întreabă Hitler pe toţi trei cum de nu mor. Englezul zice: Faţă de poluarea de la noi, gazul ăsta e aer curat. Chinezul : La noi, dacă împăratul ne cere să ne ţinem respiraţia 10 ore, ne-o ţinem. Romanul : Bă, eu sunt gazoman de felul meu, aşa că du-te dracu’ şi închide uşa aia, că iese gazu'
-
Inapoi la Divertisment
|