|
|
Rubrica cu bancuri
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text. VizitatorHai sa alungam supararea si sa ne distram cu cele mai bune bancuri pe care le stiti.nu conteza despre ce sunt bancurile, despre bula, alinuta, moldoveni sau politisti,blonde sau barbati atat timp cat ne fac sa radem.
VizitatorUnu evadeaza de la inchisoare.Intra intr-o
casa si da peste un cuplu in pat,ii cere tipului sa se ridice si il leaga de scaun, apoi in timp ce o leaga pe femeie de pat se apropie de ea si o saruta pe gat,apoi se ridica si merge la toaleta.barbatul ii spune femei:Uita-te la infractor!a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut de mult o femeie.Am vazut cum te-a sarutat pe gat.Daca vrea sex sa nu te opui,sa nu tipi,da-i satisfactie,chiar daca iti este sila de el! e periculos,iar daca o sa se infurie,ne va ucide.Sa fii tare iubita mea!Te iubesc! FEMEIA Nu ma sarutat pe gat,ci imi soptea la ureche Mi-a spus ca e homosexual si crede ca esti dragut,apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa.Eu i-am spus ca este in baie. Fii tare iubitule!Si eu te iubesc! VizitatorO femeie, inginer de sistem, instala un calculator intr-o retea pentru un coleg. Cind a venit randul setarii parolelor ea l-a intrebat ce cuvant vrea sa folosesca pentru logare. Vrand sa o intimideze, tipul i-a spus "penis". Fara sa clipeasca, aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare dupa care era sa se prabuseasca de ras in fata monitorului. Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului: PASSWORD REJECTED .... NOT LONG ENOUGH
VizitatorMerge un batranel la medic si incepe sa se planga acestuia.
-Ce ai patit, tataie? -Ce sa patesc, am si eu o problema, cand fac sex aud suieraturi in urechi! -Cati ani ai? intreaba medicul. -83. -Pai si la 83 ani, ce ai vrea sa auzi, aplauze?!?! VizitatorCompunerea unui baiat de 9 ani despre Reproducere
"Pentru ca se tot intimpla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintzii mei in camera de zi cind copulau. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrina. Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamina, cred ca bunica va muri curind. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras. Reproducerea la oameni se intimpla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede. Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava, o face de data asta poate tati. I-a crescut deja burta insa nu ne-a spus inca nimic. Cind noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intii prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund. VizitatorEa catre el: -Logodnicul lAndreei este mai tandru ca tine, ii spune mereu "perla mea"!!!! -El este bijutier. Eu sunt ginecolog,draga. Cum vrei sa iti spun???????
VizitatorUn tigan conducea Mertzanu' si deodata face pana de cauciuc. Se da jos din masina sa schimbe roata. Un alt tigan apare si il intreaba:
- Ce faci aici, mancati-as? - Pai, scot roata. Atunci al doilea tigan sparge parbrizul si spune satisfacut: - Gata frate, eu iau casetofonul. VizitatorO blonda se plimba cu o coala de hirtie in mina, printr-o intersectie. Un politist o opreste si o intreaba: "Ce faceti domnisoara?" Ea spune: "Conduc un A4!"
VizitatorUn roman, un american si un englez s-au pierdut in Alaska . Flaminzind ingrozitor, au hotarit sa manance din fiecare cate ceva. La micul dejun americanul a fost primul. Si-a taiat un picior si a zis: -Acum mancam pulpa. La cina a fost randul englezului. Si-a taiat o parte din spate si a zis: -Acum avem costita de mancare. Pe la 11 noaptea a venit randul romanului. Si-a desfacut pantalonii si americanul si englezul au exclamat: - Ce bine! Mancam carnacior!! La care romanul zice: - Mancati carnacior pe naiba!! Beti un ceiut cald si la culcare!!
VizitatorVa rugam sa ne spuneti care ar fi, dupa parerea dvs., cel mai rapid lucru din lume.
Primul: - Eu cred ca cel mai rapid lucru din lume e gandul. - Cum asa?! - Te gandesti la cineva si nici nu-ti dai seama cand o faci. - Asta asa este. Aveti dreptate. O sa tinem cont de parerea dvs. Al doilea: - Eu as zice ca clipitul e cel mai rapid. - De ce anume? - Nici nu-ti dai seama cand clipesti, atat de rapid e. - Da. Interesant. Apreciem contributia dvs. Al treilea: - Eu sunt de parere ca lumina este cel mai rapid lucru. - Puteti explica? - Da. Cum apesi pe intrerupator cum se umple toata camera de lumina. Adica e ceva foarte rapid. Nici nu-ti dai seama. - Da. Foarte interesant. Va multumim. Al patrulea: - Cum sa va spun eu. Dupa parerea mea, diareea e cel mai rapid lucru.. - !? (consternare). - Pai, domnilor, aseara m-am cacat pe mine si n-am avut timp nici sa ma gandesc, nici sa clipesc si nici sa aprind lumina.
|