Acum este Joi Mai 24, 2012 10:32 pm

Rugaciunea si inchinatul corect alunga dracii.

Discutii despre muzica, filme , poze haioase, videoclipuri, filmulete, bancuri, etc.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Sam Dec 12, 2009 10:23 pm

IOSIFE, trezeste-te cat mai e timp.In primul rand,voi,ereticii interpretati SFANTA SCRIPTURA exact cum va taie mintea pacatoasa.Ceea ce e total gresit pt ca au fost si mai exista multi oameni,mai curati sufleteste si mai placuti lui DUMNEZEU decat multi dintre noi pacatosii,care nu au indraznit sa interpreteze BIBLIA dupa mintea lor,ci au apelat la scrierile SFINTILOR APOSTOLI si ai celorlalti SFINTI,carora le-a descoperit DUMNEZEU care e intelesul Cuvintelor SALE.Sectele sunt aparute de vreo 100 si ceva de ani sa sminteasca si sunt "proorocii mincinosi" de care scrie in BIBLIE,de care trebuie sa ne ferim.Sectele sunt inaintemergatorii lui antihrist,care nu au alt scop decat sa denatureze ADEVARUL SFINTEI SCRIPTURI.Nu o mai da la intors,ba ca e alba .ba ca e neagra pt ca numai dracii amesteca ADEVARUL cu minciuna,exact cum faceti voi ereticii care negati CELE TREI PERSOANE ale PREASFINTEI TREIMI si uriti SFANTA CRUCE.Dar cand,la JUDECATA DE APOI O veti vedea stralucind pe Cer,adusa de SFINTII INGERI,vestind VENIREA DOMNULUI,toti veti plange impreuna cu dracii carora le-ati slujit si va veti ingrozi pt ca nu v-ati intors la DREAPTA CREDINTA in timpul vietii.Si "o sa calatoriti in iad foarte linistiti cu Biblia in mana" pt ca v-ati " taiat mintea " in ea,"nevrand sa acceptati invatatura sanatoasa si v-ati inventat alta invatatura micinoasa care a fost pe placul vostru" si al dracilor".IA RASPUNDE-MI LA INTREBAREA: De ce in fiecare an,la SFANTUL MORMANT de la Ierusalim,prin acoperisul SFANTULUI MORMANT,in noaptea de Pasti,se coboara o FLACARA care aprinde lumanarile credinciosilor adunati la slujba tinuta de preotii ortodocsi ?Si pt a elimina toate suspiciunile diferitelor secte,MORMANTUL mai este sigilat si pazit de fortele de ordine.Nu cumva ca semn lasat de DUMNEZEU ca SINGURA BISERICA ADEVARATA e cea ORTODOXA? Iar in trecut cand ortodocsii au fost goniti si nu au fost lasati si slujeasca in SFANTUL MORMANT, SFANTA LUMINA a venit tot acolo unde slujeau ortodocsii? ACEASTA MINUNE ARE LOC DE 2000 DE ANI INCOACE IN FIECARE AN.Daca nu ma crezi ,cauta,te rog pe youtoube si ai sa vezi filmulete care surprind minunea. Si rosteste,te rog frumos,daca poti " DOAMNE IISUSE HRISTOASE,FIUL,lui DUMNEZEU miluieste-ma si ma lumineaza pe mine pacatosul".Rosteste cat poti de des aceasta rugaciune si ai sa intelegi mai bine tot ce-ti spun si de ce e bine sa revii in sanul Bisericii Ortodoxe.Mai cauta te rog si Scrierile Sfintilor Parinti ai Bisericii Ortodoxe pe net si iar ai sa intelegi mult mai bine de ce trebuie sa te intorci in BISERICA ORTODOXA.Pune-l pe fuga pe dracul mandriei si al ereziei,spovedindu-te la un preot ortodox.Altfel,cu acei doi draci ai sa mergi sigur in iad.Nu te grabi sa-mi amintesti si mie ca o sa merg in iad,pt ca stiu ca o sa ajung acolo daca nu merg sa ma spovedesc. Eu cred ca a te pocai inseamna a te smeri ,adica a-ti recunoaste nimicnicia ta ca om in fata maretiei lui DUMNEZEU,a-ti vedea mormanul de pacate,a ti-l recunoaste si a fi constient de nemarginita dragoste a DOMNULUI si MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS,care,neavand nici un pacat, a suferit cat pentru toata omenirea(si mai sufera inca),suindu-SE de bunavoie pe Sfanta Cruce,pentru a ne impaca pe noi oamenii cu DUMNEZEU TATAL,prin SFANTA SA JERTFA.Iar de atunci,in Biserica noastra ORTODOXA,in chip tainic ,MANTUITORUL se jertfeste inaintea TATALUI,pt fiecare muritor de pe fata pamantului,pt ca tare scump e un suflet inaintea lui DUMNEZEU.Tocmai de aceea isi asteapta si oitele ratacite pe la diferite secte,in speranta ca se vor intoarce la Biserica Mama de care s-au lepadat.
  • Member
  • Replici:81

• iosif ...

Mesaj » Sam Dec 12, 2009 11:07 pm

Nu am sa iti raspund ca nu are rost,nu am invatat istoria religiilor timp de 6 ani,sa ma ia unu ca tine la raspuns.

Las ceilalti membrii ai forumului sa iti decida integritatea psihica dupa cele scrise de tine.
  • Member
  • Replici:101

• Vizitator

Mesaj » Vin Feb 19, 2010 6:10 pm

....bla bla bla.....un mare bla..;).....statzi linishtitzi nu sant ateu....sant crestin-ortodox....shi cred in Dumnezeu...cred pt ca asa am fost crescut...sa cred in El...fara sa intreb de ce..;)...doar ca....toata faza cu religia asta e o afacere ...biserika.....bla bla...shii tot ce tzine de ea...pan la urma cin l-a rastignit pe Iisus..?...va spun eu..??:P...ok hai ca va spun.......preotiii bisericii..;)...iteresati-va.....shii spuneti-mi daca am dreptate....

Mesaj » Joi Apr 01, 2010 8:35 pm

Da domnule Dany ,Isus Hristos a fost rastignit de marii preoti ai iudaismului deoarece ideologia lui sfida religia iudaica si vechile rinduieli. Acest lucru a fost considerat o mare blasfemie,pedepsita cu moartea in acele vremuri antice.Intre crestinism si iudaism nu prea exista similitudini ,si desi sunt religii diferite ,teologii crestini au facut tot posibilul sa justifice venirea lui Hristos in baza textelor confuze din Vechiul Testament care apartin iudaismului. Trebuia neaparat sa-i confectioneze lui Hristos un context. Intre Vechiul si Noul Testament nu exista coerenta ,sunt ideologii diferite ,din aceasta cauza a fost executat Hristos,iar moartea lui de martir in slujba marilor virtutii i-a conferit in anul 325 in cadrul Conciliului de la Nicea titlul de fiu a lui D-zeu si de aici toata faima si gloria milenara

• Member
  • Replici:85

• Mesaj » Joi Feb 09, 2012 12:47 pm

:) :) :) n'am mai rîs de mult timp de cînd m-am înregistrat pe forum, aşi vrea să scriu cîteva rînduri aici referitor la cea ce cred eu;
    ~ Religia, înseamnă educaţie/şcoală într-o anumită formă.. sau mai multe forme.. pentru a înţălege un lucru.. din diverse unghiuri, şi nimeni nu trebuie să solicite prin diverse forme.. dezintegrarea celorlante religii, degradarea lor înseamnă distrugerea viziuni umane de a/l vedea pe acela.....
    ~ Credinţa înseamnă a vedea, auzi, simţind ceva.. în direct cu ajutorul celor 5 simţuri, sau cu al-6-lea simţ ce poate percepe cea ce vrem.. cu ajutorul unor imagini mentale, diverse obiecte fizice, cuvinte.. ce rţeprezintă tot o formă parţială din marea formă..
    ~ cine pronunţă un cuvînt el devine în mintea lui aceea formă pronunţată..ce îl influenţează atît pe el cît şi el la rîndul lui pe cei cu care intră în contact..
    ~ citirea unui text/document istoric crează imaginea unei lumii.. ce ajută cititor-ul/ea să se simtă bine/... gîndind mai pozitiv/.......
    ~ Aşa, că.., încercaţi ,mai bine, dragi prieteni.. să aflaţi marele secret.. acela de a vă înţălege cunoştiinţele ale fiecăruia dintre voi fără să vă certaţi.. fiindcă îi faceţi pe ceilanţi cititori să nu mai fie aşa cum vreţi.. iar rezultatul final va fi dispariţia celor credincioşi asemeni vouă/dvs, cîştigaţile încredere prin Bine dacă doriţi acest lucru, altfel veţi ajunge în acel moment în care vă veţi întreba; Dece fug..
    MyCowboyHome4.jpg
    Am Noroc şi Succes ..acest gînd.. mă ajută să fiu Optimist în fiecare clipă, încearcă şi tu.., şii te vei convinge!

• Member
  • Replici:34

• Anterior

Inapoi la Divertisment