Acum este Joi Mai 24, 2012 10:33 pm

Rugaciunea si inchinatul corect alunga dracii.

Discutii despre muzica, filme , poze haioase, videoclipuri, filmulete, bancuri, etc.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Vin Aug 21, 2009 10:35 pm

A spus Cineva,mai curat sufleteste si mai cu frica de DUMNEZEU ca va veni vremea cand toti dracii vor fi eliberati din iad si trimisi pe pamant sa intre in toti oamenii care nu se inchina,nu se spovedesc,nu merg la BISERICA ORTODOXA si nu se roaga.Acum va intreb si eu:obisnuiti sa mergeti la BISERICA ORTODOXA,va spovediti,va rugati sau va inchinati corect? Rugaciunea si inchinatul corect alunga dracii.Dar cei care slujesc diavolilor si sunt “prieteni” buni cu ei,urasc si batjocoresc SEMNUL SFINTEI CRUCI.Pt ca daca diavolii au fost invinsi prin SFANTA CRUCE, ii indeamna pe oamenii slabi in credinta sa cada intr-un pacat greu numit HULA DE CELE SFINTE si sa injure SFANTA CRUCE.Treptat,daca nu se spovedesc, diavolii ii imping pe acei oameni si in alte pacate mai grele,devenind apoi prada usoara diavolului deznadejdii si ii munceste putin cu indemnul sinuciderii,sugerandu-le FALSA IDEE ca DUMNEZEU nu-i mai iarta ca au pacate grele(pt ca multime de pacate daca avem si II cerem,DUMNEZEU oricand ne iarta).Daca bietii si neferIcitii oameni nu alearga nici atunci la mila DOMNULUI,sa cada la rugaciune,sa-si marturiseasca pacatele la preotul ortodox si ajung sa savarseasca PACATUL IMPOTRIVA DUHULUI SFANT-SINUCIDEREA,vor ajunge apoi in iadul vesnic impreuna cu diavolii de care au ascultat in timpul vietii. stiu ca e cam lung comentariul,dar mai redau un fragment pt cei care iau in ras Biserica si Sfanta Cruce: “Si cand vor vedea ca straluceste Crucea, toate marginile lumii, toate popoarele pagane care au hulit Crucea si cei ce au fost crestini si au injurat-o si nu s-au pocait si toate sectele ce s-au lepadat de Cruce, in mare frica si cutremur vor fi, stiind ca in urma Crucii vine Acela, care S-a rastignit pe dansa si Care a avut-o ca arma cu care a daramat iadul.” “La Judecata de apoi Hristos va judeca si pe oameni si pe ingeri, adica pe diavoli si toate popoarele lumii. Atunci cand va veni Fiul Omului intru slava Sa, va pune pe pacatosi de-a stanga Sa si pe drepti de-a dreapta Sa si va rasplati fiecaruia dupa faptele lui.
Dar sa stiti ca judecata universala a lumii va fi anuntata mai intai prin aratarea semnului Sfintei Cruci pe cer. Ca zice : Si vor vedea pe norii cerului semnul Fiului Omului, adica Crucea Mantuitorului, Care va veni pe nori si va straluci mult mai tare decat soarele.
Cand vor vedea Sfanta Cruce toate popoarele pagane, si cei ce nu o cinstesc, ca vine inaintea Imparatului Hristos pe norii cerului, ca o aduc ingerii si va lumina toate popoarele, atunci, cum zice Evanghelistul Matei : Vor plange toate pooparele lumii.”http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/13judecatadeapoi.htm
  • Member
  • Replici:81

• Vizitator

Mesaj » Vin Noi 13, 2009 12:54 am

da ajuta dusul la biserica are o legatura alunga energiile negative si atrage norocul

Mesaj » Mar Dec 08, 2009 5:15 pm

draci nu sunt cu atat mai putin dz .bagati-va mint in cap
  • Member
  • Replici:19

• iosif ...

Mesaj » Mie Dec 09, 2009 5:27 pm

Poftim? Tu te rogi in fata unui altar? Nu esti cumva pagan prin asta?Ia mai citeste din biblie,parca scrie acolo sa nu te rogi la niste statui.Daca crezi in Dumnezeu,te rogi unde vrei cum vrei,daca nu atunci nu te rogi.

Insa sa crezi in dumnezeu si sa afirmi asemenea...baliverne sa nu le spun altfel,mi se face sila.Ai citit biblia vreodata?

Daca te inchini la statui,foarte bine,sa nu uiti sa te inchini si pentru zeul soareului,pentru zeul intunericului,pentru zeul mortii,vietii,zeita frumusetii samd.
    Credinta e pura nu are nevoi de inchinare corecta,statui sau biserica,de aceste lucruri doar omul pagan are nevoie.
  • Member
  • Replici:101

• Mesaj » Mie Dec 09, 2009 7:42 pm

Iosif, adica tu consideri imbecili cele cateva sute de milioane de crestini catolici si ortodocsi care au icoane in Biserici ? Iti spun si te rog sa citesti de 10 ori urmatoarele cuvinte: Noi ne inchinam la Dumnezeu ATAT. Icoanele sunt doar o memorie vie a vieii sfintilor pentru a crea o ambianta de rugaciune. Sa nu confundam lucrurile. Noi NU ne inchinam materiei din care sunt fabricate icoanele.
    Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
    Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• iosif ...

Mesaj » Mie Dec 09, 2009 8:02 pm

Am scris cumva imbecili?Imi aduc aminte sa fi scris pagan.

Sa te inchini in fata unei statui,mi se pare cea mai mare lipsa de respect fata de dumnezeu pe care o poti arata.
    Baliverne am numit prostiile alea mentionate mai sus,inchinatul corect alunga demonii? sa fim seriosi.Imediat ajungem la mama omida si la clarvazatori.

Iar rugaciunea poate fi facuta unde doreste credinciosul,nu numa in biserica.Martin Luther cred ca s-a luptat destul pentru acest drept cu biserica catolica.Pana la urma fara el inca ne rugam la statui si eram obligati sa mergem in biserica.

Te rog citeste de mai multe ori acest citat de pe wikipedia"Ceea ce era cerut omenirii nu era o respectare strictă a legilor şi a obligaţiilor religioase, ci un răspuns de credinţă, răspuns acceptat de Dumnezeu. Această credinţă trebuia să se bazeze pe dragoste, nu pe frică." el pentru asta s-a luptat.Inchinatul pentru alungatul demonilor e o credinta bazata pe frica,vaii sa ma duc la biserica sa nu ma vorbeasca lumea de rau....

Imi pare rau ca ai inteles gresit ceea ce am scris.
  • Member

• Mesaj » Vin Dec 11, 2009 2:28 am

Pt Iosif: eu cred ca tu ai fost crestin-ortodox si poate din cauza ca nu mergeai de obicei la Slujbele Bisericii Ortodoxe,ai fost foarte usor momit cu cativa banuti si alte foloase materiale,doar in schimbul lepadarii de SINGURA CREDINTA ADEVARATA-CEA ORTODOXA,de catre ereticii de sectanti,platiti de satanistii din tara si din afara tarii.Desigur tu nu intelegi gravitatea acestei lepadari de DOMNUL nostru IISUS HRISTOS si de SFANTUL BOTEZ pt ca te acopera probabil,cu aripile lor negre,dracii apostaziei,care in acest moment poate ca te indeamna sa ma urasti si sa te manii pt ca-ti spun aceste lucruri.Dar pt ca in Rai,printre primii care au intrat cu MANTUITORUL, a fost talharul de pe cruce,vreau sa stii ca oricat de pacatosi am fi,DACA NE RECUNOASTEM STAREA DE PACATOSENIE SI NE SMERIM,MERGAND SA NE SPOVEDIM pacatele si chiar lepadarea de Dreapta Credinta inaintea unui slujitor al lui DUMNEZEU(inaintea unui preot ortodox),in momentul Sfintei Spovedanii,chiar DOMNUL se afla langa noi in chip nevazut si ne sterge pacatele marturisite,usurandu-ne astfel sufletul de povara grea a pacatelor.Deci DOMNUL si MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS a venit sa ne mantuiasca pe noi,pe cei pacatosi dar cu doua conditii:1)sa ne dorim si noi mantuirea si izbavirea de iadul vesnic ; 2)sa ne aflam in sanul Bisericii Ortodoxe.
  • Member
  • Replici:81

• iosif ...

Mesaj » Vin Dec 11, 2009 8:56 am

Iulyan fara suparare,dar credinta si religia sunt lucruri mult mai complexe decat Dumnezeu,Isus,Demoni si spovedanie.

Si te rog nu mai incerca sa te inchini corect.Daca intradevar esti credincios,atunci nu vei incerca sa alungi dracii si sa faci asemenea lucruri.
    Tu crezi in Dumnezeu ca il iubesti sau ca tii frica de el? Arata pasajul din biblie in care Domnul te roaga sa te inchini in un anume fel la biserica.Dumnezeu nu asteapta ritualuri sau sacrificii,cred ca e destul de clar acest lucru.

Arata pasajul din biblie unde Singura si Adevarata marea credinta e Cea Ortodoxa.Vezi unde bat? Incepi sa o dai spre fanaticism.Si cei din pakistan spun ca singurul dumnezeu este allah si singura religie este islam iar restul de necredinciosi trebuie sa moara.

De ce trebuie sa fim asa de inchisi la minte?Nu exista o singura credinta care sa fie mai adevarata decat cealalta.Insa cumva nu ma astept sa ma intelegi.

Sa declari ca am fost momit de banuti iar biserica ortodoxa e singura cale spre mantuire inseamna ca ai o judecata intunecata.
  • Member

• Mesaj » Sam Dec 12, 2009 8:19 am

Aceste discutii sunt interminabile, ca de altfel majoritatea dezbaterilor pe teme religioase. Biblia desi UNA, este tradusa cu nuante diferite, in avantajul fiecarei confesiuni religioase.

O intrebare clara intervine : Unde ati fost voi cei care nu va inchinati la Dumnezeu prin icoane, timp de 2000 de ani ? Istoria nu minte, nici nu este partinitoare Ortodoxiei sau Catolicismului. Sa va auda strabunicii vostri ca nu va inchinati asa cum v-au invatat ei, s-ar intoarce in mormant de rusine. Daca inchinarea la Dumnezeu prin icoane ar fi ceva rau, toti oamenii de pana acum, sunt deja in iad. Dar stai ca am uitat, pentru secte nu exista iad.

De cand au aparut in Romania curente NOI, cei slabi in credinta au fost o prada usoara pentru diferitele secte de afara care rup legatura oamenilor cu Biserica.
    Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
    Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• iosif ...

Mesaj » Sam Dec 12, 2009 11:22 am

Noi am fost mereu acolo:) Numa voi nu ati dorit niciodata sa ascultati.Daca nu eram noi, din acele "secte" atunci tu inca ai trai pe un pamant plat si nu pe unul rotund.Tu inca ai fi obligata de stat sa dai bani pentru construirea unei biserici.

Nu ai intelege biblia deoarece nu am fi noi din acele"secte" care sa traducem biblia in mai multe limbi.Si poate ai avea o viata mult mai urata,caci nu ar fi fost cei care sa se lupte pentru drepturile pe care le ai in ziua de azi.Poate erai deja moarta,caci nu am fi fost cei din secte care sa ne luptam pentru medicina,anatomie,filosofie,psihologie,astronomie,fizica,matematica.Poate acuma daca ai merge sa faci pipi ar treubui sa mergi la un wc din afara casei,si s-ar raspandi din nou ciuma deoarece trupul este ceva pur nu? nu trebuie apa sau sapunul sau alte impuritati sa se atinga de acel trup.

Pentru voi credinta oarba,fanaticismul si luat ad literam ce spune in biblie este calea.In tot decursul istoriei nu au murit mai multi oameni din absolut toate motiviele posibile decat cei care au murit din cauza religiei.

Nu este nici o vorba de ruptul oamenilor de biserca.Dar de ce ma chinui eu sa explic ceva,ce si asa nu doriti sa intelegeti? doara fanaticismul este orb,nu stie de ratiune si logica.

Si ma aud strabunicii si ma aplauda.Doara de la ei am invatat ca o credinta vine din suflet,vine din dragoste,si nu din frica de a fi pedepsit.

Discutia nu e interminabila,depinde doar ce puncte de vedere are fiecare.Daca fiecare o tine cu a lui,normal ca nu se va termina.
  • Member

• Urmatorul

Inapoi la Divertisment