Acum este Sam Feb 11, 2012 4:15 am

sal...

Pentru anunturi si intalniri scrie un anunt matrimonial aici daca esti singur si doresti sa intalnesti o fata / femeie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Dum Iul 11, 2010 12:32 am

caut o fata care stie ce vrea de la viata, nu caut aventuri, imi caut perechea si vreau sa incep o viata alaturi de cineva care sa ma inteleaga, sa fie acolo pt mine si care e dispusa sa ofere ceea ce ofer si eu, intelegere, incredere, seriozitate si multe altele dar astea sunt principalele 'conditii' sa spun asa..., nu conteaza de unde esti atata timp cat crezi ca poti fii ceea ce caut....
  • Member
  • Replici:10

• amelia ...

Mesaj » Lun Oct 18, 2010 8:44 pm

astfel de fete sunt o multime in jurul tau cu siguranta. multa bafta in continuare, pari un om hotarat care stie ce-si doreste.
  • Member
  • Replici:28

• Inapoi la Baiat caut fata