|
|
Acum este Joi Mai 24, 2012 6:58 am
Frumusetea lumii s-a nascut din iubire. Subiecte despre : Ingrijirea corpului, cosmetica, coafuri, machiaj.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
Vizitator
» Joi Noi 12, 2009 9:56 pm
Diete, exercitii fizice, retete si tratamente de infrumusetare gasite pe internet sau inspirate din experienta altor prietene. Le-ai incercat pe toate, din dorinta de a arata cat mai bine si a zambi larg atunci cand te privesti dimineata in oglinda. Stim cu toate ce inseamna sa te asezi in fiecare zi in fata oglinzii, cercetand roadele metodelor variate de infrumusetare existente pe piata. E normal sa-ti incrunti putin sprancenele, neincrezatoare in fata tot felului de sfaturi pentru a ajunge cat mai aproape de ceea ce este catalogat drept un ideal de frumusete.
"Afla ca esti bine!" este o campanie pentru sanatatea si frumusetea sanilor initiata si sustinuta de Avon Cosmetics Romania. Iar cand vine vorba de a-ti pune in evidenta farmecul feminin, sanii se bucura intotdeauna de atentie maxima. O sustin chiar si cercetatorii. Un studiu realizat in colaborare cu ASAPS (American Society for Aesthetic Plastic Surgery) demonstreaza inca o data ca una din principalele obsesii pe care le avem in fata oglinzii sunt sanii si bineinteles felul in care arata acestia.
In 2008, operatia de marire a sanilor a fost desemnata cea mai populara interventie chirurgicala cosmetica din SUA, depasind pentru prima data in 12 ani popularitatea liposuctiei.
Operatii estetice? Dusurile cu apa rece, lotiunea hidratanta, sutienul potrivit, croielile menite sa "camufleze" micile neajunsuri care-ti dau batai de cap. Toate fac parte din ritualul de infrumusetare, la sfarsitul caruia te privesti in oglinda, observand rezultatele si puterea lor de a-ti conferi incredere in tine.
-
» Vin Noi 27, 2009 2:47 pm
oricarui barbat ii plac sanii frumosi, asa ca ...........
-
Vizitator
» Sam Noi 28, 2009 7:46 am
Sani sint o parte din trupul unei femei si cum trebuie sa se ingrijeasca pentru ten si fata asa trebuie sa aiba grija si de sani si are mai multa atractivitate pe strada la un barbat la lucru...este totul altfelasa ca sanii trebuie ingrijitii si facut sa fie frumos
-
» Sam Noi 28, 2009 9:57 pm
....? Cumva nici macar factorul tertar nu erau sanii,sistemul meu de valori prin care caut femei. E drept,e frumos cand o femeie are sani nu prea mari dar nici prea mici,rotunjiti,dar nu au importanta prea mare.Un lucru placut,dar parca ma intereseaza mai mult fondul decat forma si presupun ca nu sunt singurul care gandeste asa.
-
» Joi Mar 25, 2010 5:38 pm
De preferinta, pentru orice barbat si femeie. 
-
Vizitator
» Sam Apr 10, 2010 9:57 pm
De tanar mi-au placut sanii, fie ca erau la iubita mea, la sotia mea sau la alte femei... M-am suspectat ca nu as putea iubi o femeie fara sani frumosi... Si totusi al doilea inger din viata mea nu avea sani frumosi...mici si lasati... Asta nu m-a impiedicat sa ma indragostesc nebuneste de ea...
-
» Joi Ian 20, 2011 10:36 am
de preferinta 
-
Inapoi la Frumusete
-
- ce se antimpla cu acei care nu sant frumosi??
de Vizitator » Sam Noi 07, 2009 11:30 pm
- 1 Replici
- 219 Vizite
- Ultimul raspuns de danim
 Joi Mar 25, 2010 5:41 pm
Frumusete
-
- trist dar adevarat
de Vizitator » Joi Noi 05, 2009 11:10 pm
- 2 Replici
- 146 Vizite
- Ultimul raspuns de lorendy67