Acum este Mie Mai 23, 2012 7:50 pm

Sanii, femeile si barbatii. Sanii mari la femei.

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Mar Iun 08, 2010 11:09 pm

"O femeie fara sani este ca un pat fara perne", spunea Anatole France. Si intradevar, sanii pot reprezenta pentru o femeie iesirea din anonimat, iar pentru un barbat, modalitatea de a iesi dintr-o stare de letargie. Poate tocmai de aceea sunt preaMARITI de catre artisti.

Ca in multe cazuri, tindem sa dorim ceea ce nu avem si sa fim nemultumiti de ceea ce avem deja. Credeti ca sanii iubitei sunt prea mici? Mai usor de prins in palma, ei amintesc prospetimea adolescentei. Gasiti-le farmecul! Pentru voi sunt pusi in valoare... o bluza mulata, un nasture descheiat, etc. Barbatii cauta femei cu sani medii, in general.

Cat despre sanii mari, ei se recomanda singuri. Inventia sutienului sa fie doar o prejudecata ? Trebuie sa existe insa cel putin o motivatie pentru care acesta e cu adevarat folositor. Banuim ca ar fi creat mai ales pentru barbati.

Ca emotia sa fie mai intensa... si descoperirea, treptata.

Sanii mari ale femeilor tinere sunt expresia feminitatii! Aveti incredere in ei, caci vor face intotdeauna intrarea in lume! Si ce intrare... !

Sanii femeilor se afla inca in topul fantasmelor barbatilor

Foarte multe fantasme ale barbatilor sunt legate de sanii mari. Tresarirea lor la cea mai usoara atingere, mangaierea cu o floare sau cu sexul iubitului, stropirea cu lapte sau ornarea cu frisca... Ei sunt punctul central in preludiu. Nimic nu ii poate inlocui in jocul erotic sau in imaginarea lui. Asa incat orice prilej de a-i atinge nu poate fi decat binevenit.

De aceea nu ne mai miram ca doctorul (fie el chiar psihiatru) insista ca pacientele sa se dezbrace ca sa le consulte. Si adeseori ai impresia ca a uitat ceea ce cauta - inima, eventual noduli sau poate sfarcurile infiorate de atingere?!

Si profesorii sunt niste privilegiati!

Chiar si atunci cand studentele trebuie sa raspunda din banca, sanii sunt cei care salveaza posibila nesiguranta. Atunci examenul este... sus-tinut de freamatul lor inconfundabil. Si, de fapt, orice barbat te dezbraca din priviri. Si bine face! Pentru ca rochiile sunt facute sa cada bine.
Fisiere atasate
Sexy Wallpaper Fete cu Sani Mari.jpg
Sexy Wallpaper Fete cu Sani Mari.jpg (66.33 KiB) Vizualizat de 1317 ori

Vizitator

Mesaj » Dum Iul 25, 2010 1:25 pm

Sanii unei femei sunt o atractie si in acelasi timp pot fi o pedeapsa.Nu multi dintre barbati prefera femeile cu sani mari.Barbatii prefera sanii de marime medie.Fetele cu sani mari nu sunt intotdeauna cele mai apreciate.Desi la prima vedere sanii unei femei sunt atractivi si pot atrage multi barbati si multe priviri,apar apoi dezavantaje multe.

Mesaj » Mar Iul 27, 2010 5:31 pm

bine spus andreistef... :wink: , eu nu tind spre asa ceva femeie cu sani mari.... dar nu m-ar deranja... oricum am o slabiciune pt cele cu sani mici(nu prea mici... dar nici medii... :wink: )...
  • Member
  • Replici:10

• Vizitator

Mesaj » Mar Aug 31, 2010 2:25 pm

Scuzati ca intervin si eu, baietilor... ar trebui sa se discute mai mult tema asta, in special pentru ca parerile voastre sunt atat de impartite in ceea ce priveste preferinta la sani. Trebuie sa mentionez ca foarte multe femei sunt complexate fie ca au sanii prea mici, fie ca ii au prea mari si in general toate fac eforturi sa le imbunatateasca marimea si forma, luandu-se dupa tiparele impuse de media: fete foarte slabe cu sani foarte mari.

Noi nu tare stim de existenta barbatilor carora le plac sanii medii sau chiar mici, deci eu am avut un soc aici, in discutia voastra si de asta spun ca ar trebui sa va sfatuiti prietenii care au alte preferinte in afara de cupa D la sutien sa se faca auziti, ca prinde bine doamnelor si domnisoarelor sa stie ca pot fi apreciate chiar daca au un decolteu mai modest.

Mi-ati facut ziua mai frumoasa!
    V-am pupat!

mihi ...

Mesaj » Mar Aug 31, 2010 3:07 pm

Sanii sunt un sinbol al feminitatii. Intradevar barbatii prefera in general sanii de dimensiune medie. Massmedia joaca insa un rol foarte important aicea. Nu barbatii sunt cei influentati cel mai tare ci femeile. Mediatizarea unui anumit tip de san e la fel ca mediatizarea sau publicitatea unui produs vestimentar in mintea sexului frumos. Femeile se implica mult in aspectul lor fizic, si e si normal sa fie asa.

Totusi care e parerea barbatilor? Barbatii in general intorc capul dupa femei care ”arata bine” in viziunea lor. O femeie care stie sa se imbrace bine, sa-si expuna feminitatea (chiar daca nu e dotata cine sie ce), va atrage intodeauna privirile barbatilor. Sanii sunt un sinbol, dar nu unicul al feminitatii.

Am cunoscut odata o fata intr-o ipostaza normala: la munca. N-as fi intors capul dupa ea pe strada. Dar intr-o zi am intalnit-o in oras. Am fost socat. Nu mai era ea. Va spun ca am...salivat :)

Deci le-as spune fetelor sa lucreze la aspectul lor ca media nu-ti da bani de imbracaminte sau sa-ti puna implanturi. N-ai nevoie, esti femeie.

Iubitiva mult!
  • Member
  • Replici:73

• mystep ...

Mesaj » Joi Sep 02, 2010 8:28 am

Stiu ca voi fi lipsita de modestie dar sunt mandra de trupul meu. Am fost intotdeauna admirata de barbati si invidiata de femei si, intr-adevar, am avut si mult de suferit.
    Am platit tribut frumusetii si daca ar fi sa ma nasc inca odata tot femeie dorii sa fiu iar sanii si sa-i amtot asa.

La 15 ani, am crescut -in cateva luni- extrem de mult devenind dintr-o copila , o domnisoara cu forme provocatoare. Am avut intotdeauna probleme sa-mi gasesc un sutien care sa fie si sexi si cu marime generoasa.

Iar vorbind la general, femeia trebuie sa fie mandra de formele ei, oricum ar fi acestea. Chiar daca Cel de sus i-a daruit forme apetisante sau feciorelnice, ea ramane iubita de barbat. Pentru a fi admirata, in adevaratul sens al cuvantului , conteaza insa - in primul rand - atitudinea pe care o abordeaza.
    Simona
  • Member
  • Replici:94

• Vizitator

Mesaj » Mie Mar 23, 2011 11:43 am

Povestea cu sani mai e ce mai bine discutata oriude deoarece oricarui barbat ii place ca iubita lui sa fie generoasa in acest domeniu dar tot odata sa nu strice aspectul (sa nu fie prea mari sau lasati)sunt lucruri care de obicei aduc controverse si multi dintre noi pot sa zic ca se ''lauda'' cu podoabele iubitei.

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns