|
|
Acum este Joi Mai 24, 2012 10:34 pm
Aici puteti intreba, cere sau da sfaturi altor femei sau barbati, referitoare la copii, la viata de familie, la casatorie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Lun Mar 30, 2009 10:04 pm
Am gasit pe un forum mesajul urmator:
Da, din pacate dupa casatorie lucrurile se cam schimba. Eu sunt casatorita de 4 ani si sincer, nu asa mi-am imaginat casnicia. Dupa primul an de casnicie mi-am dat seama ca trebuie sa trag semnalul de alarma, ca daca nu treburile nu aveau sa iasa bine. Sotul meu ma iubeste mult (numai ii era greu sa mi-o spuna si sa mi-o arate), dar am ajuns intr-un punct in care nu ma mai simteam nicicum. Nu mi-am dat seama de lucrul acesta decat atunci cand plecata fiind 2 saptamani la mama in Spania am intalnit pe cineva care mi-a dat toata atentia din lume. Culmea a fost ca eu aveam nevoie de atentia aceea, aveam nevoie sa ma simt din nou o femeie atragatoare,dorita, dar vroiam ca sotul meu sa ma faca sa ma simt asa si nu altcineva. Mentionez ca nu s-a intamplat in Spania nimic intre mine si omul acela, am ramas prieteni pt ca i-am explicat ca imi iubesc sotul mai mult decat orice pe lume.
Dar intoarsa acasa i-am povestit sotului toata faza, m-a simtit ft schimbata si nu i-a venit sa creada ca sotia lui care plecase cu 2 sapt in urma nu mai e si ca s-a intors o alta persoana in locul ei. I-am spus clar ca m-am saturat de un amarat "te iubesc, esti frumoasa", ca eu am nevoie de atentie asa cum are si el, ca vreau sa ma simt din nou alintata, dorita si iubita. Si ca daca el nu e in stare sa imi ofere aceste lucruri, oricat l-as iubi eu nu vreau sa imi traiesc viata asa. Sunt o norocoasa, pt ca a inteles si a recunoscut ca a gresit si de atunci ne merge bine. Desigur ca mici scapari mai sunt, dar atunci facem cate o ora de dirigentie si iarasi isi revin lucrurile.
In schimb imi este groaza de venirea pe lume a acestui copil , pe care ni l-am dorit amandoi; imi este frica de schimbarile pe care o sa le aduca; din multe povesti de aici de pe forum mi-am dat seama ca nu intotdeauna lucrurile sunt roz dupa nasterea unui copil.
Asa ca, din proprie experienta va spun ca poate daca ei isi dau seama ca nu sunt de neinlocuit, ajung sa isi dea seama ce femei minunate au langa ei si poate situatia se mai redreseaza.
Care este parerea ta ?
-
» Mar Mar 31, 2009 8:59 pm
E bine ca ati vorbit....la fel...e bine ca a inteles, da parerea mea e ca nu trebuia sa ajungi sa cunosti pe cineva ca sa iti dai seama ca ceva nu e ok si ca trebuie sa discutati. dar....e o perere strict personala bineinteles.
-
Vizitator
» Joi Apr 02, 2009 2:18 pm
in general, dupa trecerea pragului prietenie, cand se ajunge la trait impreuna, femeia face tot posibilul sa al schimbe pe barbat. tot ce a fost placut la el in perioada prieteniei nu mai e bun. geloasa pe prietenii lui, nu-i maiplace parfumul care il folosea cand la inceput spunea "mirosi superb", iar sforaitul perceput ca o caracteristica masculina, devine subiect de dormit separat. dar nu avem voie sa comentam ca a inceput sa poarte pijamale latoase, in loc de lenjeria sexy cu care ne-a desfatat initial !!! 
-
» Joi Apr 02, 2009 3:01 pm
Am io asa o impresia ca ai dat peste cineva care te-a suparat tare .........
-
» Joi Apr 02, 2009 6:52 pm
-
» Joi Apr 02, 2009 8:54 pm
Se schimba doar daca vor si daca trebuie.........
-
» Sam Apr 04, 2009 6:17 pm
.....nu se schimba ca nu vor insa exista si cazuri in care o sotie are o influenta mare asupra barbatului...in acest caz barbatul se poate schimba 
-
» Lun Apr 06, 2009 9:56 am
Foarte multe cazuri ..crede-ma  ) 
-
» Lun Apr 06, 2009 7:44 pm
-
» Lun Apr 06, 2009 9:23 pm
barbatii se schimba in rau dupa casatorie , putini sunt cei care se schimba in bine 
-
Inapoi la Casatorie, Familie, Copii
-
- De ce iubirea se transformă doar în sex după căsătorie?
de boghea » Mar Aug 23, 2011 6:03 pm
- 0 Replici
- 71 Vizite
- Ultimul raspuns de boghea
 Mar Aug 23, 2011 6:03 pm
Despre dragoste
-
- Probleme de cuplu : femeia si barbatul dupa Casatorie
de rombest » Mie Mai 20, 2009 1:47 am
- 4 Replici
- 622 Vizite
- Ultimul raspuns de cosmina29
 Mar Mar 13, 2012 10:25 pm
Casatorie, Familie, Copii
-
- Barbatii dezbraca femeile in pat, dar nu le imbraca dupa !
de rombest » Vin Mai 08, 2009 11:03 pm
- 11 Replici
- 557 Vizite
- Ultimul raspuns de Vizitator
 Mar Dec 08, 2009 7:46 pm
Despre dragoste
-
- Cum sa gasesti dragostea care schimba totul
de iubire » Dum Iun 19, 2011 11:43 am
- 0 Replici
- 65 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire