Acum este Joi Mai 24, 2012 7:11 am

Seful imi face avansuri

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Dum Iun 19, 2011 11:43 am

De cand am fost transferata in cadrul departamentului de relatii cu publicul, am remarcat ca seful meu direct ma priveste intr-un mod care imi da dureri de cap. Asta n-ar fi nimic, dar se pricepe sa ma streseze fara sa actioneze intr-un fel clar, limpedema deranjeaza ocheadele cu care ma dezbraca pur si simplu, poantele lui libidinoase facute insa la persoana a treia, insinuarile cu privire la felul meu distant de a fi.

E drept ca sunt singuranu am nici o relatie in aceasta perioada, iar acest statut intra intrucatva in contradictie cu aspectul meu fizic, pentru care ma invidiaza toate fetele de la birou. Totusi, serviciul e servici si viata personala e o cu totul alta povestesunt de parere ca e mai intelept sa nu le amestec, asa ca as vrea doar sa lucrez si sa-mi pot vedea de treaba mea linistita, nimic mai mult la locul de munca.

Atitudinea lui e dezgustatoare, mai cu seama ca e foarte atent sa nu cumva sa observe si altii, cred ca are experienta in chestiile astea fiindca e cu adevarat viclean si perspicace in acelasi timp, astfel incat nu-l pot acuza in mod concret de ceva anume si situatia asta ma da peste cap complet in ultima perioada.

Sora mea imi spune ca ar fi bine sa incep prin a-i destabiliza tacticile lansand zvonul printre colegi ca m-am logodit, chiar daca nu este adevarat, fiindca de indata ce vestea va ajunge si la urechile lui, s-ar putea sa-si schimbe brusc atitudinea, sa se instaureze o atmosfera amicala mai intai, care se va transforma incet-incet in cea de lucru, normala.

In adancul sufletului ma revolta faptul ca trebuie sa apelez la o astfel de minciuna pentru a-mi pastra serviciul si a ma elibera de avansurile sefului, dar cred ca nu prea am de ales si de maine voi incerca sa-mi trimit flori singura, ca in filmele americane, pentru a alimenta barfele cu presupusul meu iubit.

Dar daca aceasta gaselnita tot nu va da rezultatele scontate atunci ce-o sa ma fac? Daca el continua cu aceeasi tactica subversiva sa ma sicaneze si sa-mi arunce ocheadele acelea dezgustatoare? Va trebui sa inventez oare cine stie ce alta minciuna? Si cu ce rezultate?

• Site Admin
  • Replici:758

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns