Acum este Joi Mai 24, 2012 10:40 pm

sexul oral e sanatos?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Mar Apr 13, 2010 10:33 am

o femeie intotdeauna ajunge sa-si satisfaca barbatul prin sex oral dar nu e sanatos,dar nici barbatul nu se lasa mai prejos...
  • Member
  • Replici:32

• agun ...

Mesaj » Mar Apr 20, 2010 9:54 pm

mario_alin25 scrie:o femeie intotdeauna ajunge sa-si satisfaca barbatul prin sex oral dar nu e sanatos,dar nici barbatul nu se lasa mai prejos...

Oh Dieu, je me demande ce que diraient les Français au sujet de votre déclaration
  • Member
  • Replici:29

• Mesaj » Joi Apr 22, 2010 9:57 pm

Nu sunt o cunoscatoare in domeniu insa de ce afirmi tu ca sexul oral nu este sanatos ? Sau de ce spui asta ca si cum toate culpurile ar practica sex oral ? Poate sa fie oare o placere mai mare decat sexul normal ?
    Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
    Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• Mesaj » Vin Apr 23, 2010 6:01 am

rombest scrie:Nu sunt o cunoscatoare in domeniu insa de ce afirmi tu ca sexul oral nu este sanatos ? Sau de ce spui asta ca si cum toate culpurile ar practica sex oral ? Poate sa fie oare o placere mai mare decat sexul normal ?

Imi place ca multa lume se ascunde dupa perdea. Cine eu? Doamne fereste! Cum sa fac asa ceva? De ce minte lumea? De rusine sau sa fie intr-o lumina buna fata de ceilalti? Oricare ar fi raspunsul lor un lucru este cert, 99% din populatia lumii a practicat sexul oral. Vizualizati si voi sondajele de opinie. Asa ca lasati perdeaua!!!
  • Member
  • Replici:13

• Vizitator

Mesaj » Vin Apr 23, 2010 10:58 am

Nu vad ce efect nociv ar avea saupra sanatatii fizice.

Mesaj » Vin Apr 23, 2010 11:07 am

Depinde de educatia fiecaruia. Atat timp cat nu este un lucru benefic, nu are un scop clar definit, nu vad de ce 99% din populatia lumii ar face sex oral. Nu este vorba de absolut nici o perdea. Incerca sa vezi lucrurile in normalitatea lor.

Faptul ca un lucru exista, nu inseamna ca toti il practica. Apoi, fiind o chestie ce tine de intimitate, consider vulgara afirmatia ta :" 99% dintre oameni, practica sau au practicat sex oral".

Daca tot esti curios, personal nu sunt de acord cu perversiunile sexuale. Cred ca foarte multe femei sunt de aceiasi parere cu mine. Mai mult, prin nesimtirea multor barbati, multe femei sunt obligate sa faca sex oral. Nu cred ca este nici o placere pentru o femeie sa ii faca cuiva sex oral.

Ah, dar stai, am mai vazut involuntar chestia asta la animale ... depinde asadar din ce categorie (umana , animala) ne definim fiecare dintre noi ca facand parte. Un sfat : fii OM si nu confunda ambalajul cu ciocolata. Cata satisfactie este int-un cuplu cand lucrurile sunt NORMALE !

Educatia, respectul, credinta fiecaruia isi spun cuvantul in atitudinea noastra fata de ceilalti, chiar si in relatiile intime
    .
    Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
    Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• Mesaj » Joi Apr 29, 2010 12:08 pm

rombest scrie:Depinde de educatia fiecaruia. Atat timp cat nu este un lucru benefic, nu are un scop clar definit, nu vad de ce 99% din populatia lumii ar face sex oral. Nu este vorba de absolut nici o perdea. Incerca sa vezi lucrurile in normalitatea lor.

Faptul ca un lucru exista, nu inseamna ca toti il practica. Apoi, fiind o chestie ce tine de intimitate, consider vulgara afirmatia ta :" 99% dintre oameni, practica sau au practicat sex oral".

Daca tot esti curios, personal nu sunt de acord cu perversiunile sexuale. Cred ca foarte multe femei sunt de aceiasi parere cu mine. Mai mult, prin nesimtirea multor barbati, multe femei sunt obligate sa faca sex oral. Nu cred ca este nici o placere pentru o femeie sa ii faca cuiva sex oral.

Ah, dar stai, am mai vazut involuntar chestia asta la animale ... depinde asadar din ce categorie (umana , animala) ne definim fiecare dintre noi ca facand parte. Un sfat : fii OM si nu confunda ambalajul cu ciocolata. Cata satisfactie este int-un cuplu cand lucrurile sunt NORMALE !

Educatia, respectul, credinta fiecaruia isi spun cuvantul in atitudinea noastra fata de ceilalti, chiar si in relatiile intime
    .

Nu cred ca am facut o aluzie directa privind persoana ta. Mai intai hai sa ne gandim de cate persoane este populata Terra si cat inseamana 1% din populatia lumii. Daca citesti mai bine nu am scris absolut nimic de perversiuni sexuale. Poate tu incluzi sexul oral in acest domeniu, este alegerea ta si nimeni nu poate sa te invinovateasca. Sunt persoane care practica sexul oral la preludiu sau il practica chiar din placere. Am cunoscut o fata care facea sex oral din placere si nu cred ca poate fi acuzata de perversiuni sexuale, atunci pe masochisti in ce domeniu ii mai clasificam?
  • Member
  • Replici:13

• Mesaj » Joi Apr 29, 2010 8:48 pm

M-am intrebat uneori, oare cit la % din populatie practica sexul oral ?. Fara sa caut statistici ,am incercat sa aflu din discutiile pe teme de sexualitate cu prietenii sau colegii de munca, citi dintre ei practica sexul oral sau vor sa li se faca sex oral.Sexul oral nu este valabil doar pt femeie ,ci si pt barbat ,functioneaza ca o reciprocitate :) .Concluziile personale au fost ca ,e destul de mare numarul celor care practica asa ceva .Nu consider acest aspect al vietii sexuale ca fiind o perversiune atita timp cit se practica de comun acord ,de placere si pentru a spori placerea.Atunci cind femeia este obligata, devine un abuz care nu ar trebui tolerat .Faraindoiala sexul si violenta sunt doua trasaturi pe care noi oamenii le avem in comun cu animalele .
    Sexul oral practicat de multa lume ,intareste si mai mult convingerea stiintifica a evolutiei noastre din regnul animalelor superioare .Inteligenta fiind un lux pe care lumea nu si-l prea permite ,ramane sa se conduca in viata dupa josnicia instinctelor primare.
    O justificare a sexului oral reciproc ar putea fi pasiunea nelimitata si neinfrinata fata de partener sau partenera , nu exista ratiune in acest act ci numai un instinct dezlantuit care nu poate fi stapanit.
    Atunci cind in relatia amoroasa intervine ratiunea ,sexul nu mai este pe primul plan . Este cazul acelora care pretuiesc mai mult decit orice, iubirea ,dragostea adevarata si frumusetea morala a partenerului sau partenerei.Actul sexual pentru ei nu este decit o completare si nu un scop in sine al mariajului.

• Member
  • Replici:85

• Mesaj » Dum Iun 06, 2010 8:59 am

DoruStefan scrie:
    rombest scrie:Nu sunt o cunoscatoare in domeniu insa de ce afirmi tu ca sexul oral nu este sanatos ? Sau de ce spui asta ca si cum toate culpurile ar practica sex oral ? Poate sa fie oare o placere mai mare decat sexul normal ?

Imi place ca multa lume se ascunde dupa perdea. Cine eu? Doamne fereste! Cum sa fac asa ceva? De ce minte lumea? De rusine sau sa fie intr-o lumina buna fata de ceilalti? Oricare ar fi raspunsul lor un lucru este cert, 99% din populatia lumii a practicat sexul oral. Vizualizati si voi sondajele de opinie. Asa ca lasati perdeaua!!!

cred ca sexul oral e ca si masturbarea-80% il practica si 20% nu recunosc
  • Member
  • Replici:39

• Mesaj » Dum Iun 06, 2010 9:19 am

rombest scrie:(...)

.

eu sunt de parere ca exista o diferenta intre pervesiune si fantezie.cred ca tot ceea ce fac ,de comun acord,in pat doua persoane care se iubesc ,care le provoaca placere,nu pot fi numite perversiuni.
    credeam ca a trecut vremea inchizitiei si a incriminarii masturbarii si a "perversiunilor" ca pacate capitale,cand se scriau chiar indrumare pentru practicarea sexului marital in concordanta cu vointa bisericii si cu legile existente(avand mentiuni aberante ca faptul ca cei doi soti nu trebuiau sa se atinga sau sa se vada goi-imperecherea avand loc printr-o gaura speciala prin imbracaminte;faptul ca unicul scop al raporturilor sexuale era doar reproducerea;faptul ca unica pozitie "legala" era pozitia misionarului etc).in afara sexului practicat ca si sport,eu cred ca de-a lungul timpului sexul a evoluat de la simpla imperechere animalica la ceva mult mai bun si mai frumos-la o comuniune de doua suflete care se iubesc,se plac si se respecta,si prin care-si arata reciproc dorinta de a indeplini si atasamentele fata de nevoile intime ale celuilalt;precum si nevoia continua de a trai si impartasi cu persoana iubita momentele si senzatiile provocate de actul sexual
  • Member
  • Replici:39

• Urmatorul

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns