Acum este Joi Mai 24, 2012 10:41 pm

Sfaturi pentru barbati femei, intalniri pe internet

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Mie Apr 28, 2010 1:03 pm

Sfaturi pentru intalniri on-line Atentie atat la femei cat si la barbati.

Iubire.com incearca sa va ofere in mediu amuzant si sigur pentru a putea intalni alte persoane singure sau chiar viitorul dumneavoastra partener. Este deasemenea un loc in care puteti sa va construiti relatii bazate pe incredere si dragoste care ar putea conduce spre relatii de durata in afara site-ului. Indiferent daca va hotarati sa corespondati online sau sa intalniti membri in afara site-ului, aveti intotdeauna grija, ganditi inainte de a face ceva si fiti responsabili in comportamentul dumneavoastra. Atat in lumea reala cat si in cea virtuala, sa fiti intotdeauna caracterizati de bun simt. Fiti precauti. Apelati la o agentie matrimoniala.

1. Nu va grabiti sa iesiti la intalnire cu o persoana cunoscuta pe internet

Fiti atenti la persoanele care par prea bune pentru a fi reale. Cateodata aparentele pot fi inselatoare. Incepeti prin a comunica doar prin intemediul emailurilor si mesajelor Iubire.com, apoi cautati orice semn de comportament ciudat sau care prezinta inconsistente. Persoana cu care vorbiti ar putea fi altcineva decat cine spune ea ca este. Daca va deranjeaza ceva, retrageti-va pentru binele si siguranta dumneavoastra. Ganditi-va intotdeauna la conscintele lucrurilor pe care le faceti pentru ca sunteti singurul responsabil de viata dumneavoastra. Aveti incredere in instincetele dumneavostra si distrati-va cu cine trebuie!

2. Nu va dezvaluiti adevarata identitate, nu dati adresa nici numarul de telefon

Orice mod de corespondenta intre utilizatorii site-ului Iubire.com are loc prin intermediul emailurilor si mesajelor, care sunt complet sigure, asigurand confidentialitatea datelor oferite de dumneavostra, pana cand dumneavostra sunteti pregati sa le dezvaluiti. Niciodata nu includeti numele, adresa de email, adresa de acasa, numarul de telefon, locul de munca sau alte informatii personale in sectiunile publice ale profilului dumneavostra sau in mesajele de la inceputul relatiei. Si nu uitati! Daca cineva incearca sa va oblige sau sa va pacaleasca sa va dezvaluiti informatiile personale, incetati imediat orice fel de comunicare cu persoana respectiva.

3. Aveti grija la intalnire si pastrati-va bunul simt

Atentia sporita si ganditul nu cu inima, ci cu capul, pot da uneori rezultate mai bune in intalniri. Paziti-va sa aveti incredere in oricine care nu merita acest lucru. Nu uitati ca aveti in orice moment control asupra modului in care interactionati cu ceilalti. Puteti ramane complet anonim pana cand va simtiti pregatiti sa nu mai fiti. Daca aveti impresia ca cineva va minte, incetati acea relatie cat mai rapid. Nu va implicati prea devreme, chiar daca relatia se desfasoara doar on-line. Daca decideti de comun acord sa duceti relatia dumneavoastra la un alt nivel, fiti destept si protejati-va.

4. Incercati sa aflati cat mai multe despre persoana care va place

Pentru ca intimitatea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi, nu ii verificam in prealabil pe membrii nostri. Totusi, ii incurajam sa faca propriile investigatii, prin intrebari, sau prin utilizarea motoarelor de cautare puse la dispozitie de Internet. Nimic nu este sigur 100% dar nu uitati sa folositi atat capul cat si inima.

5. Cereti fotografii recente

O fotografie ne poate ajuta sa ne facem uneori o parere despre modul in care arata o persoana. De fapt, uneori este mai bine sa vedem cateva fotografii cu persoana respectiva in diverse ipostaze, chiar daca nu sunt foarte reusite, decat sa nu vedem nimic. Daca totusi nu primiti decat scuze pentru faptul ca nu puteti vedea o fotografie, atunci e posibil ca persoana respectiva sa ascunda ceva.

6. Folositi telefonul

Cand va simtiti in siguranta sa faceti acest lucru, puteti sa va conversati la telefon. Acest lucru ar putea fi foarte folositor in a afla mai multe despre persoana respectiva (cum ar fi aptitudini de comunicare sau sociale). Chiar daca va simtiti foarte bine cu respectiva persoana, totusi folositi un telefon mobil, decat pe cel de acasa. Mai bine in siguranta decat sa va para rau. Dezvaluiti-va numarul de telefon doar cand va simtiti in siguranta si cand aveti incredere in persoana respectiva.

7. Intalniti-va cu femeia sau barbatul de pe net doar atunci cand va simtiti in siguranta

Cand va ganditi sa alegeti un serviciu de intalniri on-line, cel mai bun aspect este acela ca puteti colecta informatii gradat, si ca puteti sa va pastrati intimitatea. Ramane la algerea dumneavostra sa continuati relatia inceputa on-line si in lumea reala. Exista de asemenea avantajul ca puteti cunoaste respectiva persoana inainte de a va intalni cu ea. Nu uitati ca este alegerea dumneavostra daca avansati relatia dincolo de stadiul de fire si calculatoare. Nu va grabeste nimeni!

9. Aranjati intalniri in locuri cunoscute, in locuri publice in care va simtiti in siguranta

Daca doriti sa va intalniti in lumea reala, spuneti unui prieten sau ruda unde intentionati sa va duceti, cu cine va intalniti si cand intentionati sa va intoarceti. Nu lasati persoana cu care va intalniti sa vina sa va ia de acasa. Asigurati-va transportul, intalniti-va intr-un loc public si cand intalnirea s-a terminat plecati singur. Daca hotarati la un anumit moment sa va mutati intr-un alt loc, plecati cu masina proprie.

• Site Admin
  • Replici:758

• Mesaj » Lun Ian 30, 2012 4:13 pm

A!..cine e meseriaş/ă tot poate păcăli o persoană, e bună ideea aceasta cu sfaturi..dar dacă ce-a/l ra/u trece pe aici şi vede variantele ştie şi mai bine cum să păcălească, eu am altă variantă aceea bunului simţ dacă îl are cel/cea care vrea binele celuilant săl informeze prin mesaj privat, iar pentru a primi părerea celor cu gînd bun ar trebui să adăugăm persoana cu care dorim o relaţie în lista de prieteni..adică acceptarea cererii de prietenie
    Fisiere atasate
    C11.jpg
    Am Noroc şi Succes ..acest gînd.. mă ajută să fiu Optimist în fiecare clipă, încearcă şi tu.., şii te vei convinge!

• Member
  • Replici:34

• Mesaj » Vin Mar 09, 2012 10:30 am

Buna ziua eu de exemplu sunt un barbat casatorit care are nevoie de o domnisoara(doamna) pt a merge mai departe bineinteles ca in acest fel eu despre mine pot spune ca sunt sincer ceea ce sunt una dintre probleme netului este ca fiecare poate face ce vrea fara responsabilitati, cei care se preteaza la asa ceva se stie destul de bine ca sunt oameni fara nici un viitor , va mai spun si despre faptul ca stiu acest lucru sa va spun si altfel sunt si multe cupluri care sau cunoscut pe net si acum sunt foarte multumiti de relatia lor, sunt multi care nu le ajung ceea ce au si atunci mai cauta ceva in speranta ca mai gasesc ceva sigur numai ca este ceva cam greu sa ajungi la o persoana si sa crezi ca mai este si SINCERA , asta as dorii eu sa stiu "OARE MAI EXISTA SINCERITATE IN OAMENI" ???????????
  • New member
  • Replici:1

• Mesaj » Vin Mar 09, 2012 2:32 pm

ă, stai un pic, Prietene! să ne înţălegem, Noi ceilanţi utilizatori serioşi de pe acest site care cunoaştem anumite persoane NEserioase şi vrem de bună voie să ne ajutăm reciproc că aşa-i bine fiindcă sîntem oameni şi am fost educaţi să traim împreună şi creînd exhilibrul armoniei în ceastă societatea a noastră umană, Ne referim la a acele persoane neserioase, adică să fiu şi mai exzact ca să ne înţălegem cu toţi;
    1 - La Acele pers. care menţionează în profil că doresc o relaţie de ..+ căsătorie +.. , păcălind pers. cu casatoria către alte scopuri nedorite.,
    Din cîte înţăleg eu mai sus dvs nu prezentaţi o problemă aşa cum vă automenţionaţi, deci dacă sînteţi sincer atunci sînteţi Ok! .,
    Mesajul subiectului acesta creat de admin mai sus este important uneori pentru acele persoane care au nevoie de un sfat, o încurajare de a şti să facă cum e mai bine pentru ea/el în cazul în care nu ştie aproximativ cum să procedeze cît mai bine
    Am Noroc şi Succes ..acest gînd.. mă ajută să fiu Optimist în fiecare clipă, încearcă şi tu.., şii te vei convinge!

• Member
  • Replici:34

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns