Acum este Joi Mai 24, 2012 10:42 pm

Site gratuit pentru cei care cred in iubire

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Mar Apr 27, 2010 9:33 pm

Acesta este un site gratuit pentru cei care cred in iubire. Acest site va apartine voua fiecareai / fiecaruia in parte. De voi depinde cat de frumos va deveni acest site. Scrieti articole, discutai pe forum si veti vedea cat de mare va fi comunitatea celor care cred in dragoste, aici pe iubire.com

• Site Admin
  • Replici:758

• iubire ...

Mesaj » Lun Mai 24, 2010 3:56 pm

Acest site este oferit din iubire pentru iubire. Noi consacram mult timp in mod benevol pentru a va oferi un site de calitate. Te rugam din suflet sa scrii si tu mesaje pe forum. De fapt un site ajunge cunoscut in primul rand prin continutul sau text. Iti multumim.

• Site Admin

• Mesaj » Sam Iun 26, 2010 11:12 am

Respect pentru acest site de socializare , consider ca este ceva actual, 100% romanesc deci prieteni nu taraganati a apublica pe forum noi si noi teme interesante!!! Succes in continuare!
  • Member
  • Replici:24

• Mesaj » Dum Oct 10, 2010 1:17 pm

bun site
  • New member
  • Replici:7

• iubire ...

Mesaj » Mar Oct 11, 2011 8:37 pm

Mesaj primit de la o doamna, utilizatoare a siteului iubire.com si matrimo.ro :

"Multumesc pentru cuvintele frumoase semnate in cartea de oaspeti. Mi-am crescut copii cu multa dragoste, afectiune, intelepciune si responsabilitate. I-am indrumat mereu spre drumul binelui. constientizandu-i atat de frumusetile vietii cat si de capcanele si pericolele ei.

Felicitari pentru acest site, pentru seriozitatea si continutul lui. Esti de o inalta valoare umana, de o inalta noblete. Felicitari pentru acest site. Cu multa admiratie si prietenie, Margareta "

Youpieee, ne creste inima ....

• Site Admin

• Inapoi la Discutii pe alte teme

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns