Acum este Joi Mai 24, 2012 6:23 am

Site de intalniri gratuit, site serios de matrimoniale

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Mie Apr 28, 2010 1:50 pm

Singuratatea va streseaza si doriti sa intalniti o femeie sau un barbat pe internet ? Noi am creat acest site de intalniri gratuit care va ajuta sa va faceti noi prieteni sau sa gasiti perechea potrivita. Spre deosebire de alte siteuri de intalniri gratuite acest site ofera gratis relatii de dragoste bazate pe sentimente si respect.

Multe siteuri de intalniri spun ca sunt gratuite insa nu este adevarat. Inscrierea este gratuita iar anumite optiuni sunt cu plata prin carte de credit sau sms. Acest site de intalniri este Gratis 100% SIngura conditie impusa este sa completati formularul de inscriere cu atentie si bun simt, adaugand poze decente, pentru a avea un profil placut.

Daca aveti articole, povestiri, sugestii pentru imbunatatirea acestui site de intalniri le puteti trimite prin rubrica de contact. Va multumim pentru colaborare. Ne faceti un mare servciu daca vorbiti prietenilor vostri despre acest site de intalniri care propune gratis : relatii intre femei si barbati singuri.

Adina ne-a scris : / buna seara,imi place foarte mult siteul dvs si mi se pare serios,chiar daca sunt inscrisa doar de 2 zile,sper cu ajutorul dvs sa-mi gasesc sufletul pereche, o seara buna Adina /

• Site Admin
  • Replici:758

• Inapoi la Discutii pe alte teme

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns