Acum este Joi Mai 24, 2012 10:46 pm

Soacra - prietena sau dusman ? Soacrele si norele

Aici puteti intreba, cere sau da sfaturi altor femei sau barbati, referitoare la copii, la viata de familie, la casatorie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

danim ...

Mesaj » Joi Mar 25, 2010 12:07 am

Soacra, poama acra, in general. Exceptiile sant bine de inramat.
:idea:
  • Member
  • Replici:37

• agun ...

Mesaj » Mar Apr 27, 2010 6:50 pm

rombest scrie:Ce parere ai despre soacra ? Iti va fi prietena sau dusman declarat ?

Ce parere ai despre relatia ta cu soacra ? dar soacra cu ginerele cum s-or impaca ? Mai bine decat soacra cu nora ?

Măi, Site-ule..., trebuie să ştii că în toate relaţiile pe care le-am avut, (al naibii dacă nu-i aşa...) au plâns ele... ex/foste..., dar ce-au plâns socrele... (cu unele dintre ele încă mai corespondez!)
  • Member
  • Replici:29

• agun ...

Mesaj » Mar Apr 27, 2010 7:18 pm

rombest scrie:Ce parere ai despre soacra ? Iti va fi prietena sau dusman declarat ? Cum vedeti relatia dintre soacre si nore ?

Cineva ne-a scris : " Pai eu cred ca toate soacrele tind sa fie "poveri" pt noi norele si asta pt ca-si iubesc enorm baietii si nu pot accepta "ruperea" de ei...eu insa am gasit si rezolvarea la problema - am pus-o la punct din ziua in care m-a cerut de nevasta sotul, facand-o sa inteleaga ca de acum doar noi doi ne implicam in vietile noastre pt ca suntem o familie, apoi am cumparat o casuta in partea opusa a bucurestiului pt ca in discutiile cu soacra categoric este de vina sotiorii nostrai carora le este si lor destul de dificil sa "renunte" la mamicile lor si stim cu totii ca ochi care nu se vad se uita si asa a si fost ..... ideea este ca sotul meu s-a obisnuit in scurt timp cu ideea ca sotia este de acum mai importanta decat mama si socrela mea a inteles ca baietelul ei este de acum cap de familie si ne este f bine, ne vizitam...ne sunam...iesim in oras...insa in familia noastra nimeni nu-si lasa amprenta fie ca sunt parinti sau alte persoane apropiate acum suntem doar O TANARA FAMILIE careia ii este f bine..."

Ce parere ai despre relatia ta cu soacra ? dar soacra cu ginerele cum s-or impaca ? Mai bine decat soacra cu nora ?

Poate ar trebui să postez pe blogul meu personal nişte referinţe din partea fostelor soacre... :idea: :D
  • Member
  • Replici:29

• Mesaj » Mie Dec 01, 2010 8:03 pm

poate ca soacra pare sa fie mai guraliva, daca intelegi situatia ca si nora, ii dai pace zici ca ea si faci ca tine
  • Member
  • Replici:27

• Anterior

Inapoi la Casatorie, Familie, Copii

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns