|
|
Acum este Joi Mai 24, 2012 8:03 am
Povestea mea de dragoste cu intamplari, sfaturi, pareri ?
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Joi Oct 21, 2010 4:55 pm
Un moment foarte dureros ... Cineva din familie de la mine a trecut prin asa ceva. Rusine celor care fug de responsabilitati.
-
Vizitator
» Vin Oct 29, 2010 6:35 pm
De ce ii judecam pe cei care fac acest gest? Oare daca ati avea varsta de 14 ani si v-ati confrunta cu o astfel de situatie ce a-ti face? Ce decizie a-ti lua? V-ati gandi cu groaza cum sa ii spuneti mamei si ce reactie poate avea? Cred ca orice femeie, indiferent de varsta, va fi marcata de o astfel de experienta. Este o durere pe care doar o femeie incercata de o astfel de experienta intelege.
-
» Mar Sep 13, 2011 9:39 am
Eu nu inteleg cum de poti ramane insarcinata cand sunt atatea metode de contraceptie de la plasturi care se lipesc ca un cactipild pe piele , pana la foite care se introduc in vagin si omoara spermatodozoizii , sau creme care au supstante contraceptive in ele , sau pastila de a doua zi sau pastilute pe care pti sa le iei cate 1 in fiecare zi si nu vei ramane niciodata insarcinata
sau am mai vazut mai simplu unele medicamente care te lasa sa iti vina ciclul de 2 ori pe an pentru ca este normal sa iti vina dar nu atat de des.
si in rest pot sa faci cat sex vrei pt ca oricum nu o sa ramai insarcinata
mai nou am vazut o reclama la un fel de tevuta micuta dintr-un material care se dizolva in sange si iti elimina in fiecare zi din viata ta in sange o supstanta care nu te lasa sa ramai insarcinata se dizolva din ea si acesta tevuta se intruduce intr-o vena de la o mana , ea fiind flexibila ajungi ca in 3 zila sa si uiti de ea . Apoi cand vei avea nevoie sa faci copii poti sa o scoti de aocoo
AR TREBUI CA NOI SA CONSTITUIM AICI UN FORUM PENTRU URGENTE Sunt cazuri in care pe la 12 ani faci dragoste cu o fata si tu crezi ca nu ejaculezi in vaginul ei dar asta se intampla ce faci in acel moment pentru ca pastiluta de a doua zi este foarte scumpa in comparatie cu bani pe care poti sa ii optii pe la aceasta vasta !
Chiar as face o statistica pe bune fara sa se vada cine a votat dar sa se vada doar rezultatul votului sa vedem pe al ce vasta ati inceput viata sexuala eu stiu fete care si-au inceput viata sexuala pe la 12...13 ani si cred ca sunt si mai mutle dar carora nu le place sa recunosca acest lucu Dar daca ar putea vota o statistica sub protectia anonimatului atunci cred cas-ar descoperi ca primul contact sexual este undeva pe la 13 ani
AS MAI PROPUNE SPRE A SE FACE O STATISTICA TOT ASA SUB PROTECTIA ANONIMATULUI CATE DINTRE VOI ATI FACUT DRAGOSTE CU FRATELE VOSTRU CU SORA VOSTRA !??? cu verisoii !?
Eu stiu mai multe asemena cazuri in unul dintre ele chiar a nascut un copil pe la 16 ani in alte cazuri fetele intr-un final si-au gasit cate un barbat
Am avut si eu 2 asemenea prietene iubite care mi-au spus ca au facut de mai multe ori dragoste sexx cu fratele lor . Cei care aveti o asemenea iubita stati tot timpul cu frica in suflet ca de fiecare data cand prietena voastra peaca la fratele ei de exemplu in italia ... ei si-o mai trag chiar si acum !???
-
» Mar Sep 13, 2011 10:36 am
VA ROG VIZUALIZATI ACEST FILMULET http://youtu.be/FQ_EoyVy2icMajoritatea oamenilor nu ştiu ce se întâmplă în timpul unui avort. Nici femeile care au avortat nu ştiu că de fapt au omorât un copil. Ele "au auzit" că de fapt până în luna a treia este doar un ghem de celule şi nu un om adevărat. Nimic mai fals! Viaţa începe în momentul concepţiei. Mamelor! După 8 săptămâni când se efectueză avortul, copilul are deja toate organele formate. Simţurile sunt prezente: ei simt durerea şi avortul devine un măcel. Le bate inima dar apoi se opreşte când va fi rupt în bucăţi prin chiuretaj sau prin aspiraţie. http://www.youtube.com/watch?v=im0ohYH5zCU&NR=1Ai ajuns în situația în care a trebuit să recurgi la avort ? Dacă da, care a fost experiența ta ? Dacă nu, ai putea să faci acest lucru cu viața propriului tău copilaș ?
-
» Joi Dec 01, 2011 7:07 pm
nu cred că aş putea să fac aşa ceva...am 32 de ani şi doi copii frumoşi ,cel mic astăzi a îmlinit 9 luni...şi pot să spun că nici prima dată, nici a doua oară nu am fost pregătită...psihic vorbind...dar i-am considerat...şi îi consider daruri de la Dumnezeu!
-
» Mie Feb 08, 2012 10:17 pm
Chiar daca pe moment pare cea mai buna solutie ca sa scapi de probleme,e doar o iluzie.Avortul lasa urme in suflet, care sunt cu mult mai adanci decat cele fizice...Practic pierzi pentru totdeauna ceva din tine...Si esti responsabila pentru pierderea suferita Nu cred ca este cineva in masura sa judece.
-
» Sam Feb 11, 2012 2:46 pm
john scrie:VA ROG VIZUALIZATI ACEST FILMULET http://youtu.be/FQ_EoyVy2icMajoritatea oamenilor nu ştiu ce se întâmplă în timpul unui avort. Nici femeile care au avortat nu ştiu că de fapt au omorât un copil. Ele "au auzit" că de fapt până în luna a treia este doar un ghem de celule şi nu un om adevărat. Nimic mai fals! Viaţa începe în momentul concepţiei. Mamelor! După 8 săptămâni când se efectueză avortul, copilul are deja toate organele formate. Simţurile sunt prezente: ei simt durerea şi avortul devine un măcel. Le bate inima dar apoi se opreşte când va fi rupt în bucăţi prin chiuretaj sau prin aspiraţie. http://www.youtube.com/watch?v=im0ohYH5zCU&NR=1Ai ajuns în situația în care a trebuit să recurgi la avort ? Dacă da, care a fost experiența ta ? Dacă nu, ai putea să faci acest lucru cu viața propriului tău copilaș ?
M-ai lasat fara grai! Este imoral sa faci un avort dar este moral sa faci sex cu o copila de 14 ani! Pe ce lume traim, oameni buni?!La 14 ani inca ne jucam cu papusile! As vrea sa-ti amintesc un lucru care-ti scapa din vedere. Nici metodele contraceptive nu sunt acceptate de catre religie, sa le folosesti este un pacat ca si avortul.Si apoi crede-ma, sa folosesti o metoda de genul celei cu ajutorul careia ai menstrastie de doua ori pe an, este cea mai mare tampenie. Dar tu nu esti femeie, nu??  Inainte de a citi despre contraceptie, citeste despre rolul menstruatie, despre ce inseamna ea pt o femeie si mai ales ce modificari hormonale apar in oraganism .Offff! Cum luati de bun tot ce gasiti pe net atunci cand va convine!
Iulia
-
Inapoi la Povestea mea
|