Acum este Joi Mai 24, 2012 6:02 am

stiati ca ....

Discutii despre muzica, filme , poze haioase, videoclipuri, filmulete, bancuri, etc.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Mie Mai 05, 2010 9:22 am

Stiati ca... Imparatul roman Nero i-a invinuit pe crestini de incendierea Romei? ( cu toate ca el a fost cel care a incendiat-o)
Stiati ca... Voievodul Dragos din Maramures a fost primul intemeietor al statului medieval Moldova?

Vizitator

Mesaj » Mie Mai 05, 2010 10:35 am

stati ca exista si Dezintoxicare sexuala? - O clinica din Arizona le promite obsedatilor sexual ca in 26 de zile le elimina dependenta de sex. Termen de garantie: un an de zile! Tratamentul costa 850 de dolari pe zi, dar garanteaza revenirea "bolnavului" la un singur partener de amor. La clinica americana vin anual pana la 2.000 de "suferinzi", care se plang ca sunt nevoiti sa schimbe chiar si cinci parteneri de sex intr-o singura zi.

Vizitator

Mesaj » Mie Mai 05, 2010 10:36 am

Nu stiati ca...
- aproape 65 000 de texte de lege, decrete si amendamente aflate in vigoare in Egipt dateaza de la inceputul secolului 19?
- numai 20 la suta din cererile de divort din Franta sunt facute de catre barbati?
- numarul cazurilor de cancer va ajunge la 20 de milioane in anul 2020, adica dublu fata de anul 1997?
- cerul cel mai limpede se vede din Chile?

Vizitator

Mesaj » Mie Mai 05, 2010 10:39 am

stiati ca ....floarea cea mai aromata este cactusul american. Mirosul sau se simte la o distanta de 1 km.
- El cactus andante este planta care "merge". Acest cactus are drept picioare niste umflaturi ciudate, acoperite cu ghimpi ,care se pot misca foarte incet.
- Zaharina a fost descoperita de americanul Constantin Fahlberg, care lucra sub indrumarea profesorului Ira Remsen la Universitatea John Hopkins din Baltimore. El publica rezultatul muncii sale pe 27 februarie 1879.

Vizitator

Mesaj » Mie Mai 05, 2010 10:40 am

stiati ca ...singura pasare din lume ce poate canta si in timpul zborului este ciocarlia. In zborurile ei aproape verticale, te incanta cu trilurile asemanatoare unei soprane .
- Baikalul este cel mai adanc lac de pe glob(1742 m ) si cu cel mai mare volum de apa dulce (23 000 km cubi).

Vizitator

Mesaj » Mie Mai 05, 2010 10:41 am

Stiati de ce se zbate ochiul? Lipsa calciului din organism, a magneziului si potasiului provoaca aparitia unor spasme musculare necontrolate. Acestea mai pot fi cauzate si de o oboseala musculara si pot aparea atat la nivelul ochilor, cat si in alte zone ale organismului.

Vizitator

Mesaj » Mie Mai 05, 2010 10:42 am

Stiati ca... Pentru o buna functionare, creierul nostru are nevoie de 13 vitamine, 15 minerale si peste 10 acizi. Pentru a-i furniza aceste substante este bine sa mancam peste gras (macrou, hering sau sardine), lapte si carne slaba

Vizitator

Mesaj » Sam Mai 08, 2010 12:54 pm

STIATI CA ... Brasovul a fost infiintat de catre Cavalerii Teutoni in anul 1211? Conform Enciclopediei Britanice, orasul este mentionat pentru prima data sub numele de Brasov in documente in anul 1251.

Vizitator

Mesaj » Sam Mai 08, 2010 12:56 pm

STIATI CA ... Cea mai inalta cascada din lume este Angel, in Venezuela, atingand o inaltime de 979 metri?
In fiecare an cad pe suprafata terestra in jur de 1000 de tone de praf cosmic?
Particulele de praf ridicate de vant in Africa pot ajunge pana in Statele Unite? La fel si praful din China...
In fiecare secunda, pamantul este lovit de peste 100 de fulgere? Numarul de fulgere ce au loc in atmosfera este insa mult mai mare.

Vizitator

Mesaj » Sam Mai 08, 2010 12:58 pm

STIATI CA ... Omul clipeste o data sau de doua ori la 10 secunde, deci de circa 93000 de ori in 24 de ore?
SAU CA ...
Fibrele nervoase din organism masoara 770000 de kilometri, adica distanta de la Pamant la Luna si inapoi,
Creierul uman contine aproximativ 100 de milioane de neuroni. Fiecare neuron poate realiza circa 10000 de sinapse.

AnteriorUrmatorul

Inapoi la Divertisment

• Mesaje apropiate
    Replici
    Vizite
    Ultimul raspuns