Acum este Joi Mai 24, 2012 10:54 pm

Ce nu stiu barbatii despre femei

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Sam Mai 22, 2010 11:17 am

1. Femeile nu sunt atat de amuzante ca barbatii. Adesea sunt mai destepte si mult mai spirituale, insa ca sa fii amuzant se cere o doza de “badaranie” pe care femeile nu o au.

2. Femeile sunt constiente de aproape 10% din lucrurile pe care barbatii le cred sau le spun despre ele.

3. Femeile adora sa fie scoase la masa in oras. Puneti mana pe telefon si faceti o rezervare!

4. Un apartament curat face mai multa impresie decat ati crede.

5. Las-o sa miroasa cat vrea lumanarile parfumate dintr-un magazin. Da, ar putea sa faca asta zile intregi, insa ai rabdare.

6. Hainele lor sunt complicate, pantofii sunt necrutatori, iar constitutia delicata. Deci: ”valeeeet, parcheaza-mi masina!”

7. Oricarei femei ii plac prostioarele de nunta. Chiar si lesbienelor.

8. ”Petrecere doar cu fetele” este de obicei ideea altei femei, nu a iubitei tale.

9. Adesea femeile vor doar sa leneveasca in pat si sa faca sex.

10. Un singur orgasm este de obicei suficient.

11. Femeile vorbesc despre barbati tot timpul.

Sursa:Esquire
  • Member
  • Replici:39

• Mesaj » Joi Mai 27, 2010 6:53 pm

- Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care din cand in cand sa
    faca curat, sa gateasca si sa repare ce se mai strica prin casa.
    - Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat caruia sa-i destainuie
    aspiratiile ei si care sa o asculte si sa o inteleaga.
    - Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care sa o admire si
    care sa faca dragoste cu ea din placere.
    - Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care sa o scoata in
    lume si sa o trateze ca pe o printesa tot timpul, nu doar la ocaziile speciale.

- Este foarte important pentru o femeie ca cei patru barbati sa nu se cunoasca intre ei... :lol:
  • Member
  • Replici:86

• Mesaj » Dum Aug 01, 2010 6:45 pm

pai cred ca nu stiu ca si ele au emotii cand le abordeaza cineva
  • Member
  • Replici:31

• Mesaj » Mie Oct 12, 2011 11:27 am

În primul rînd să le privească în ochi ascultîndule ce vor pentru a le înţălege, iar în astfel de momente importante femeia trebuie obligatoriu să se gîndească la cea mai bună variantă de ai atrage atenţia înainte de aşi exprima părere altfel uneori riscă să se auto-dezamăgească findcă sîntem diferiţi şi e normal acest lucru.
    Am Noroc şi Succes ..acest gînd.. mă ajută să fiu Optimist în fiecare clipă, încearcă şi tu.., şii te vei convinge!

• Member
  • Replici:34

• Mesaj » Mie Oct 12, 2011 11:28 am

În primul rînd să le privească în ochi ascultîndule ce vor pentru a le înţălege, iar în astfel de momente importante femeia trebuie obligatoriu să se gîndească la cea mai bună variantă de ai atrage atenţia înainte de aşi exprima părere altfel uneori riscă să se auto-dezamăgească findcă sîntem diferiţi şi e normal acest lucru.
    Am Noroc şi Succes ..acest gînd.. mă ajută să fiu Optimist în fiecare clipă, încearcă şi tu.., şii te vei convinge!

• Member
  • Replici:34

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns