Acum este Sam Feb 11, 2012 4:50 am

Strica prietenia sexul sau dragostea?

Educatie sexuala, sfaturi despre sex, experiente intime. Ce rol are sexul in viata ta ? Experiente inedite cu sex.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Vin Iul 23, 2010 4:12 pm

Acum cativa ani am avut o relatie cu o foarte buna prietena. Inainte sa avem o relatie mi-a fost simpatica, mi-a placut la nebunie. Apoi peste putin timp ne-am sarutat si am inceput o relatie.
Tot mereu cand era vorba ca daca ne despartim o sa fim foarte buni prieten, mai buni decat am fost. Peste cativa ani ne-am despartit, dar nu cu certuri, na mers si atat. Dupa ce ne-am despartit aproximativ doua saptamani chiar am fost prieteni. A cunoscut un baiat si so terminat cu prietenia. Acum daca ne intalnim pe strada vorbim doua trei cuvinte si atat.
Parerea mea este ca nu exista prietenie dupa relatie sau sex cu un fost forte bun prieten.
Eu zic ca prietenii sa ramana prieteni fiindca persoana iubita poate sa fie un foarte bun prieten dar fostul prieten dupa o relatie nu o sa mai fie cel mai bun prieten ...
(se poate ca ma insel dar asta e parerea mea)
  • New member
  • Replici:1

• Mesaj » Lun Iul 26, 2010 1:50 pm

nu strica chiar asta este parerea ta .eu am avut prieteni inainte cu care ma inteleg super bine si chiar mai bine acum asa ca o relatie de dragoste nu strica nimic chiar e o amintire placuta :wink: :wink: :wink: :wink: :roll:
  • New member
  • Replici:4

• mihi ...

Mesaj » Mie Sep 01, 2010 7:58 am

Si eu sunt de aceeasi parere. O prietenie poate sa reziste si dupa o dragoste. Totul depinde de cei doi. Totusi daca au ramas lucruri negative in constiinta celor doi, o prietenie n-o mai vad posibila. S-ar lovi de bariere care poate nu sunt atat de natura spirituala cat mai mult mentala.

Mai cred ca desi o relatie de dragoste se sfarseste (dar nu din orice motiv), ar trebui sa ramana respectul fata de celalant. Nu neaparat trebuie sa ramana in stadiul de prietenie platonica.
    Iubitiva mult!
  • Member
  • Replici:73

• Inapoi la Despre sex

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns