Acum este Lun Mai 20, 2013 5:58 am

Sugestii anunturi matrimoniale, femei, fete, baieti, barbati

Pentru anunturi si intalniri scrie un anunt matrimonial aici daca esti singur si doresti sa intalnesti o fata / femeie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Mar Mai 19, 2009 12:19 am

Multi sunt blocati cand trebuie sa scrie anunturi [url=http://www.matrimo.ro]Matrimoniale[/url]. Din acest motiv, adaugam mai jos cateva sugestii. Anunturile sunt scrise de catre fosti membri MATRIMO iar continutul sau erorile eventuale apartin lor :

. . . Sunt normal si deosebit,cald si sincer,perseverent, increzator in mine si increzator ca tu existi nu numai in visele mele.Te caut acum ,te voi cauta mereu si nu ma voi opri pana nu te voi gasi. Caut in general o fata simpla de preferat bruneta si posibil in zodiile compatibile care poseda caldura si liniste care le poate oferi atunci cand este iubita ,aceea caldura care vine din inima si din interiorul ei, caldura care asteapta sa fie descoperita si daruita.Caut femeia pentru care pot munta muntii si pentru care pot face irealul sa devina real.Iubesc si imi doresc copii,inca mai cred in ideea de familie desi ceea ce exista in jurul nostru te face sa crezi ca nu mai este posibil. Daca crezi in ceea ce citesti aici contacteaza-ma ,daca nu iti multumesc ca ai citit profilul si iti urez noroc in cautare. Caut in general o fata simpla de preferat bruneta 1,70-75 si posibil in zodiile compatibile care poseda caldura si liniste care le poate oferi atunci cand este iubita.

... Sunt o femeie singura,cu un copil care doreste o relatie serioasa, bazata pe prietenie si respect. Partenerul cautat as dori sa fie inalt, sa aiba simtul umorului, comunicativ.
Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin

• Mesaj » Dum Aug 09, 2009 5:01 pm

sunt eu sergiu un baiat , placut cu mult bun simt , care este langa tine atunci cand iti este greu , sunt vesel , stiu sa te fac sa zambesti stiu ca daca ma vei cunoaste si ne vom placea ... vom ramene imreuna si cand o sa ai 60 70 de ani nu vei regreta ca ti-AI trait viata alaturi de mine si eu si tu vom muri impcata ca nu am facut umbra pamantului degeaba si ca am lasat in urma ceva ... nu iti promit marea cu sarea .. doar atat te sarut si te astept pe tine .
  • Member

• Mesaj » Joi Noi 05, 2009 3:25 pm

Lavinia din Medias a scris : Cred ca noi, oamenii, avem nevoie unii de ceilalti pentru ca suntem fiinte sociabile.In doi, viata e mai frumoasa...necazurile se impart la doi iar bucuriile se dubleaza.
    Caut o relatie serioasa bazat in primul rand pe respect reciproc, eu sunt o tipa care stie ce vrea de la viata, cu bun simt dar si cu simt al umorului.
    Pentru mine familia este foarte importanta si doresc sa imi refac viata alaturi de un barbat potrivit mie, indiferent cat ar dura cautarea lui sau din ce loc este.

ENGLISH
    I think we, people, we need each other because we are sociable beings.In two, life is beautiful ... the troubles are more less and the joys and two doubles. I am looking for a serious relationship based primarily on mutual respect, I am a girl who knows what I want from life, but with good sense and sense of humor. For me family is very important and want to restore my life with a man proper me, no matter how the search would take or where he lives.

FRENCH
    Je pense que nous, les gens, nous avons besoin les uns des autres parce que nous sommes des êtres sociabile.In deux, la vie est belle ... la peine de partager les joies et les deux doubles. Vous cherchez une relation sérieuse, basée principalement sur le respect mutuel, je est une fille qui sait ce qu'elle veut de la vie, mais avec bon sens et sens de l'humour. Pour moi, la famille est très importante et que vous souhaitez restaurer ma vie avec un homme en dessous de moi, peu importe la façon dont la recherche de prendre sa place ou quoi est.
    Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.

• Site Admin

• Mesaj » Joi Noi 05, 2009 3:28 pm

Cristian din Tulcea a scris : sunt un tip ,singur.momentan am fost parasit de prietena pentru ca nu am stat acasa in ultimi 2 ani.mia lasat un baiat de 2anisori ,pe care nu vreau sal pierd si il iubesc enorm.despre mine pot spune ca sunt un tip putin incapatanat .am 1,92 m,sunt slabut,si totodata dragut .de profesie sunt inginer agronom,iar momentan sunt in uk la munca.dar sunt dispus sa abandonez ideea,deoarece din cauza asta am pierdut in viata tot ce aveam mai drag.momentan sunt putin dezamagit de femei dar incerc totodata sa le inteleg.imi doresc in viata o relatie stabila cu cineva care sa ma poata intelege si accepta cu piciu meu mic si dragalas.

• Site Admin

• Înapoi la Baiat caut fata

• Mesaje apropiate
      Răspunsuri
      Vizualizări
      Ultimul mesaj