Acum este Joi Mai 24, 2012 9:07 pm

Teama de a deveni mama, sarcina si nasterea

Locul ideal pentru schimb de pareri si sfaturi intre fete sau intre femei.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Vin Apr 30, 2010 7:31 pm

Nu stiu daca careva dintre voi v-ati confruntat cu o astfel de temere...Mi-e teama de schimbarile care or sa le sufere corpul meu, de schimbarile care or sa apara in cuplu, pt ca un copil iti schimba viata cu totul...

Am aproape 26 de ani, in vara 2009 m-am casatorit si apoi va trebui, asa cum este normal sa ma gandesc si la copilasi. Voi cum v-ati invins astfel de temeri ?

Uneori am cosmaruri ca tot corpul imi este umplut de vergeturi din cauza sarcinii :( Please, help!!! Stiu ca multe femei au ramas cu vergeturi in urma sarcinii , chiar si mama mea ...mi-e frica sa nu patesc la fel...mi-e frica ca nu o sa ma descurc sa cresc un copil. Chiar as avea nevoie de niste sfaturi de la mamici !

• Site Admin
  • Replici:758

• Inapoi la Discutii intre femei

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns