|
|
Acum este Joi Mai 24, 2012 11:01 pm
Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Sam Mai 01, 2010 2:41 pm
Gandurile negative daca sunt lasate in voia lor duc la depresie si accentuarea depresiei , daca ai un psihic slab poate duce si la moarte. Ce poti face sa impiedici asta?
In primul rand sa inlocuiesti gandurile negative imediat aparute cu ganduri pozitive, te autosugestionezi ca esti bine, si ca va fi bine .
Energia pozitiva atrage lucruri pozitive in viata ta, pe cand energia negativa nu face decat sa-ti provoace rau in primul rand , apoi sa atraga ganduri negative, si uite asa noi alimentam depresia , o hranim cu cat mai multe ganduri negative .
De ce sa nu ne hranim cu cat mai multe ganduri pozitive? De cate ori nu suferim ba din dragoste, ba din vreo boala si ne spunem " niciodata nu ne va mai fi bine, ce sens are viata?" ,rezumam la clipa respectiva, nu putem privii in ansamblu viata. Ideea e ca nu stim cum sa ne traim viata si cu ce ganduri sa o privim.
-
Vizitator
» Mar Mai 04, 2010 8:42 am
Foarte interesanta ideea. Eu,dcand ma stiu , am fost o persoana pesimista si niciodata nu am dat de inteles ca sunt asa. Intotdeauna imi fac excesiv griji ...de fiecare data cand plec intr-o calatorie, imi imaginez ca nu o sa ma mai intorc, ca poate se intampla un accident .Nu stiu de ce imi vin astfel de idei in minte, poate sunt mai fricoasa din fire. Dar o sa incerc de azi inainte sa atrag gandurile pozitive, exact cum spunea evelina
-
» Lun Iun 21, 2010 1:51 pm
Cred ca formarea, constientizarea si adoptarea unei flozofii de viata, personalizata, ne poate ajuta sa suportam mai usor tristetile si chiar si bucuriile.
O astfel de filozofie, pe care unii dintre noi nu au timp sa perceapa ca deja si-au format-o, poate fi un cumul al trairilor noastre care in mod reflex se manifesta atunci cand suntem supusi unor situatii extreme negative sau pozitive.
Daca ne uitam un pic inapoi, in viata nostra, observam ca se intampla sa fi reactionat de mai multe ori aproape identic in situatii diferite, aceasta insemnand ca deja in mod incostient am adoptat propria filozofie de viata.
Si daca reusim sa constientizam acest lucru si ne si intereseaza, este bine de stiut ca o atitudine pozitiva, optimista, devine cea mai buna terapie proprie si te ajuta sa vezi partea plina a paharului si sa reusesti sa mergi inainte pastrand surasul pe chip si lumina in priviri.
-
Inapoi la Discutii pe alte teme
-
- Terapie sexuala - ati incerca?
de Vizitator » Mar Aug 31, 2010 1:39 pm
- 3 Replici
- 307 Vizite
- Ultimul raspuns de cosmina29
 Mie Apr 18, 2012 12:30 pm
Despre sex
-
- Sexul e o terapie intr-o relatie?
de Vizitator » Mie Mai 12, 2010 5:53 pm
- 8 Replici
- 692 Vizite
 Sam Noi 26, 2011 5:44 pm
Despre sex
-
- Relatii, discutii prin internet
de sophiemarie78 » Dum Aug 22, 2010 7:22 pm
- 7 Replici
- 1231 Vizite
 Sam Dec 03, 2011 5:39 pm
Despre dragoste
-
- Relaxare si placere prin masaj. Masajul erotic.
de iubire » Lun Mai 31, 2010 10:00 pm
- 0 Replici
- 390 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Lun Mai 31, 2010 10:00 pm
Discutii pe alte teme
-
- Cele 24 de vami prin care trec sufletele
de iuly_an208 » Joi Dec 09, 2010 11:15 pm
- 1 Replici
- 332 Vizite
- Ultimul raspuns de costea35