|
|
Acum este Mie Mai 23, 2012 7:13 pm
Educatie sexuala, sfaturi despre sex, experiente intime. Ce rol are sexul in viata ta ? Experiente inedite cu sex.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
Vizitator
» Mar Aug 31, 2010 1:39 pm
Multe persoane din ziua de azi sufera de diferite disfunctii sexuale: la barbati, poate fi, de exemplu, ejacularea precoce, iar la multe femei, frigiditatea sau altele. Ati recurge la a cere ajutorul psihologilor sau al psihiatrilor pentru a va rezolva problemele?
Multa lume considera o rusine a recunoaste ca sufera de astfel de tulburari, care pot fi pe baza fizica sau chiar psihica. Dar, de asemenea, se stie ca activitatea sexuala nesatisfacatoare poate reduce substantial calitatea vietii noastre, fie ca vrem sa recunoastem sau nu. In multe cazuri, calitatea scazuta a actului sexual intr-un cuplu poate conduce la infidelitate.
In cazul unor astfel de probleme, ati fi de acord sa incercati terapia sexuala, sau ati prefera sa ignorati problema, sustinand "sus si tare" ca "sexul nu e totul intr-o relatie"?
-
» Mie Sep 01, 2010 2:31 pm
Nu consider ca intr-o relatie totul graviteaza in jurul sexului. Fundatia unei relatii este formata dintr-un conglomerat de relatii interpersonale. Si relatia sexuala face parte din acest conglomerat.
E adevarat ca in ultima vreme au aparut din ce in ce tot mai frecvente disfunctiile sexuale si asta intamplanduse la varste din ce in ce mai fragede. Terapiile sexuale sunt si ele o solutie dar nu unica. Cred ca cea mai buna terapie sexuala ti-o poate aduce partenerul. Dupa parerea mea trebuie sa existe o comunicare totala intre parteneri.( Eu am avut un prieten, care neavand cu cine sa vb a apelat la mine desi avea pe cineva).
A-s vrea sa inchei intr-o moda comica : nu exista femei frigide ci doar barbati incapabili. (spune multe...) Iubiti-va mult!
-
Vizitator
» Mie Sep 01, 2010 3:37 pm
Ai perfecta dreptate, nu totul graviteaza in jurul sexului, dar e si el o parte din viata noastra. Si trebuie sa recunoastem, mai ales noi, femeile, ca daca suntem nesatisfacute o lunga perioada de timp apare stresul acela, agitatia aparent "fara motiv" si descarcarile nervoase repetate pe partenerul lipsit de aparare.
Si sigur, daca exista comunicare excelenta in cuplu, nu e nevoie de terapie sexuala alta decat cea care ti-o aplica iubitul. Dar am intalnit cazuri in care lucrurile pur si simplu nu mergeau, nici el nu se mai excita, nici ea, si nu tare stiau ce sa mai faca.
De asemenea, am intalnit un cuplu in care barbatul avea o energie sexuala de nestapanit si tipa era frigida. Si credeti-ma, tipul acela chiar s-a chinuit sa o faca si pe ea sa aprecieze sexul. Asa ca nu stiu ce sa spun despre incapabilitatea lui, dar fostele lui nu s-au plans, ba chiar i-au laudat performantele.
In cazuri din astea chiar este nevoie de ajutor specializat, pentru ca simpla vointa a partenerilor si iubirea care ii leaga nu mai sunt suficiente.
-
» Mie Apr 18, 2012 12:30 pm
Există anumite perioade în viaţa unei femei...de exemplu după o naştere...când libidoul scade, dar prin remedii naturiste şi voinţă totul revine la normal.
-
Inapoi la Despre sex
-
- Terapie prin filozofie
de evelinavesa » Sam Mai 01, 2010 2:41 pm
- 2 Replici
- 327 Vizite
- Ultimul raspuns de blueeyes
 Lun Iun 21, 2010 1:51 pm
Discutii pe alte teme
-
- Sexul e o terapie intr-o relatie?