Acum este Joi Mai 24, 2012 11:02 pm

De ce tinerele prefera barbatii batrani

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Dum Iun 27, 2010 1:36 pm

si eu sunt mai ,,copt,, dar cand sunt in prejma unei tinere ,ma simt si eu tnar...fetele doresc stabilitae financiara,casa ,masina ,s-a fie libera.si sa fie iubita...restul nu conteaza...! ei, la tineri ,nu gasesc asa ceva.

Vizitator

Mesaj » Joi Iul 22, 2010 9:19 pm

îţi dai seama cit de iubite pot fi fetele tinere de catre un babac caruie ai clantane proteza in gura si ai curg balele la vederea unei pitipoance pe jumatate dezbracata....motivul pentru care fetele tinere prefera babacii este unul cit se poate de oribil si dezgustator si anume materialismul

Mesaj » Dum Aug 01, 2010 6:41 pm

simplu asa e moda :lol:
  • Member
  • Replici:31

• leda ...

Mesaj » Dum Apr 24, 2011 11:29 pm

Tinerele prefera o relatie cu un barbat mai in varsta pentru ca... o astfel de relatie este mult mai "comoda"; dupa 40 de ani, barbatii pot fi parteneri mai placuti, mai linistiti, unii chiar mai intelepti.

Motivul cel mai des invocat de catre "opinia publica", aflat cam la polul extrem, ar fi acela ca multe tinere se cred "foarte sic" sau mature daca se afiseaza cu partener varstnic... asa reiese din dialogurile purtate la acest subiect. Poate fi si asta adevarat in multe situatii!

Cert este ca in ziua de azi intalnim cupluri ce ies din "standardele noastre sociale" din ce in ce mai mult... Ar trebui sa ne obisnuim cu aceasta "realitate"!

As vrea sa adaug insa ceva anume, legat de bani: Ar trebui sa ne gandim si de ce barbatii au mai multi bani decat femeile, sa zicem, la 40 de ani. Pentru ca femeile isi cresc copii, tin casa/gospodaria... pur si simplu nu este timp sa faci bani pentru ca "jobul domestic" iti ia tot timpul si energia. Domnii in schimb nu au aceste "sarcini extraprofesionale". Deci, mi se pare oarecum "natural", ca odata cu inaintarea in varsta, barbatii sa aiba mai multi bani decat femeile.
  • Member
  • Replici:25

• Anterior

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns