Acum este Joi Mai 24, 2012 11:02 pm

De ce tinerele prefera barbatii batrani

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

felixx ...

Mesaj » Mie Mai 06, 2009 11:32 am

Vedem la tot pasul tinere 20-25 de ani langa un barbat care le-ar putea fi tata daca nu bunic de cele mai multe ori. Daca te uiti in ochi lor vei vedea privirea plina de iubire, pasiune si umeda a "vitelului" .
Oare cata iubire exista si cata prefacatorie in aceasta privire?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Member
  • Replici:102

• Mesaj » Vin Mai 08, 2009 9:18 am

in general se vorbeste despre complexul lui oedip.in particular, educatia si lipsa de maturitate.
  • Member
  • Replici:25

• Mesaj » Dum Mai 31, 2009 9:43 pm

tinere cu batrani?aici joaca un rol important banii,iubire?in nici un caz
  • Member
  • Replici:38

• Mesaj » Mar Iun 02, 2009 9:28 pm

pentru ca batranilor le plac fetele tinere.
  • Member
  • Replici:25

• felixx ...

Mesaj » Joi Iun 04, 2009 2:59 pm

nicolae scrie:pentru ca batranilor le plac fetele tinere.

:lol: :lol: :lol: :idea: :idea: DOAMNE!!!! cata inspiratie si ce raspunsuriiiiiiiiiiiiiiiiiii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: La mai MARE
  • Member

• Mesaj » Dum Iun 07, 2009 10:49 pm

Cu tot respectul pentru batrani, totusi, oare cum se simte o fata tanara in compania unui barbat caruia ii atarna pielea in toate partile ? Si totusi exista atatea cazuri de fete tinere si barbati in varsta ? Sa fie oare un lucru atat de placut de care nu stiu eu ?
    Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
    Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• speky ...

Mesaj » Mie Iun 10, 2009 2:14 pm

buna,eu sunt una din acele fete care prefera barbatii in varsta..nu stiu de ce,dar sigur este ca nu din cauza banilor..pe langa persoanele mult mai mari decat mine le prefer si un pic mai uratele..va asigur ca ma atrag foarte mult si nu am un raspuns la intrebarea de ce?..si eu am intrebat prietenele mele de ce le plac baietii tineri si frumosi?nu au un raspuns exact..poate un barbat mai in varsta si(sau)mai uratel nu-ti creeaza atatea probleme cat unul frumos si tanar..eu caut stabilitate(la relatie ma refer),si pot sa jur ca ma simt foarte atrasa de aceste persoane fara alte scopuri ascunse..
  • New member
  • Replici:2

• felixx ...

Mesaj » Joi Iun 11, 2009 6:33 pm

Si daca acel barbat mai invarsta si mai uratel ar fi "stungar, paznic,etc" oare atractia ramane la fel?
    Multumesc pt rabdare :P
  • Member

• Mesaj » Joi Iun 18, 2009 10:46 am

fetele tinere prefera barbatii mai batrani pentru ca sunt mult mai maturi gandesc total altfel decat cei tineri in sensul ca doresc ceva serios si nu doar aventuri,dar in unele cazuri se uita si la bani si la starea materiala
  • Member
  • Replici:38

• Urmatorul

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns