|
|
Acum este Joi Mai 24, 2012 6:20 am
Locul ideal pentru schimb de pareri si sfaturi intre fete sau intre femei.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Sam Mai 01, 2010 12:45 am
Uleiurile pentru corp - Dintre acestea le putem aminti pe cele de susan sau coriandru. Aceste uleiuri esentiale ajuta circulatia sangvina si au si proprietati anticelulitice. Adaugati cateva picaturi in apa atunci cand faceti o baie fierbinte si veti vedea ca pielea dumneavoastra va fi mai catifelata si mai stralucitoare apoi. Uleiurile pentru corp au un efect foarte benefic pentru corp.
-
Vizitator
» Mar Mai 04, 2010 9:05 am
Uleiul de migdale este bun in tratamentul vergeturilor, cel de ricin pt indesirea genelor. Multe uleiuri putem gasi la plafar
-
Vizitator
» Sam Mai 08, 2010 5:23 pm
Uleiul de masline a fost mereu un aliat al frumusetii. Femeile romane si elene isi rasfatau mereu parul si corpul cu ulei de masline. De mult timp, uleiul de masline si-a capatat statutul de simbol al vietii. Locuitorii din zonele Mediteranei l-au folosit mereu pentru a-si hidrata parul si a-si pastra pielea supla si tanara.
Daca mainile tale sunt uscate, crapate, pune intr-un bol ulei de masline si incalzeste-l la cuptorul cu microunde. Nu il amesteca cu un alt tip de ulei. Uleiul trebuie sa fie bine incalzit dar la o temperatura suportabila,a stfel incat sa il poti aplica fara probleme pe maini. Tine mainile in uleiul cald timp de 15-20 de minute si ele vor deveni catifelate.
un tratament pentru pielea coatelor, taie o lamaie in doua, toarna ulei de masline peste cele doua jumatati si aseaza-ti coatele pe cate o bucata de lamaie. Tine-le relaxate timp de 10-20 de min.
- Fisiere atasate
-

- 25408-0-masline_ulei.jpg (14.19 KiB) Vizualizat de 217 ori
-
Vizitator
» Sam Mai 08, 2010 5:27 pm
Uleiul de migdale este utilizat foarte mult pentru masaj, multe dintre uleiurile de masaj de pe piaţă având ca bază uleiul de migdale. Acesta este absorbit cu uşurinţă, nu lasă pielea grasă şi îngrijeşte datorită calităţilor emoliente şi calmante. - hrăneşte pielea şi o catifelează - poate fi folosit pentru toate tipurile de piele; este adjuvant în caz de iritaţii sau inflamaţii;
- Fisiere atasate
-

- cosmetice-ulei-de-migdale.jpg (3.24 KiB) Vizualizat de 217 ori
-
Vizitator
» Sam Mai 08, 2010 5:30 pm
uleiul de argan este numit aurul Marocului, pentru ca acolo creste arborele de argan. Este extrem de bogat in vitamina E si steroli, cu proprietati antioxidante mult peste medie.
poate fi folosit pe piele (pentru masaj, hidratare, anti-imbatranire, cicatrizant – pe corp si fata), poate fi folosit pentru par (inainte de spalare, pe toata lungimea parului, sau pe parul curat, pentru stralucire), pentru unghii fragile (se pune o cantitate egala de ulei de argan si zeama de lamaie intr-un vas si se tin unghiile 10-15 min). Pe scurt, un singur produs pe care il poti folosi pentru ingrijire si frumusetea intregului corp. Pentru femei insarcinate e foarte bun in prevenirea vergeturilor si elasticitatea pielii. E drept ca cel bio se gaseste la preturi acceptabile dar in cantitati mici, insa eu sunt foarte multumita de el. mi-am inlocuit crema de noapte cu acest ulei si are un efect antirid grozav! …
-
Inapoi la Discutii intre femei
-
- cum sa ai un corp frumos fara operatii estetice
de mario_alin25 » Mar Apr 13, 2010 9:59 am
- 1 Replici
- 330 Vizite
- Ultimul raspuns de walvis
 Joi Ian 20, 2011 10:35 am
Frumusete
-
- Masca pentru par