Acum este Joi Mai 24, 2012 11:08 pm

Unde mergi in vacanta de vara?

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Mie Apr 28, 2010 12:23 pm

Unde mergi in vacanta de vara ? Ai facut ceva planuri ? Iti petreci vacanta de vara in tara sau in strainatate ? Dupa frigul de iarna trecuta cu totii ne dorim o vacanta la soare, la mare sau la munte.

• Site Admin
  • Replici:758

• Vizitator

Mesaj » Mar Mai 04, 2010 8:50 am

Mi-am dorit intotdeauna ca atunci cand plec in vacanta de vara sa merg acolo undepot face plaja dar si acolo unde pot vizita locuri noi, dea cunoaste noi culturi si de a vizita cat mai multe muzee si locuri interesante.De-aceea intotdeauna aleg orase care se situeaza la mare , dar si orase cu o incarcatura istorica. Intotdeauna am fost fascinata de vechile civilizatii , sa aflu cum traiau oamenii in timpuri stravechi, sa vad cladirile care le-au lasat in urma lor.
    Anul acesta, sper sa ajung in Turcia si sa vizitez intreaga regiune a Antalyei...nu imi place sa lancezesc al soar tot timpul...imi place sa descopar locul pe car il vizitez
    Ce puteti vizita in Antalya:
    - Moscheea Yivli (Minaretul Canelat) – construita de Seljuks in secolul 13, decorata cu tigle de culoare albastru deschis si turcoaz. Este situata in centrul orasului si reprezinta simbolul acestuia.
    -Moscheea Murat Pasa – a fost construita in anul 1570 si este remarcabila prin decoratiunea olanelor.
    -Turnul Ceasului – din piata Kalekapisi face parte din batranul oras fortificat si a fost construit in anul 1244. Turnul este unul din cele doua turnuri de paza ce faceau parte din sistemul de aparare al orasului.
    -Poarta lui Adrian – este o constructie cu trei arcuri din marmura alba ridicata in onoarea vizitei imparatului Adrian din 130 d.hr.
    -Muzeul regional al Antalyei – se intinde pe o suprafata de 7000 de kilometri patrati si este al doilea muzeu al Turciei, ca marime. In interiorul sau se afla 13 sali de expozitie si o galerie in aer liber, unde se pot vedea sarcofage, sculpturi si pietre de mormant.

Mesaj » Lun Iul 19, 2010 4:52 pm

Ieri m-am intors de la Costinesti, am fost sa sarbatorim faptul ca sunt proaspat licentiata...intentionam sa mai facem o escapada de asta la inceputul lui august
  • Member
  • Replici:62

• Mesaj » Vin Iul 30, 2010 5:47 pm

eu nu mam dus nicaieri ca am ramas fara servici si nam putut merge undeva :(
  • New member
  • Replici:7

• amelia ...

Mesaj » Lun Oct 18, 2010 8:40 pm

astept cu nerabdare vara, abea a trecut dar deja tanjesc dupa ea. toata vara poate fi o vacanta daca stim sa ne bucuram de fiecare zi cu soare.
  • Member
  • Replici:28

• Inapoi la Discutii pe alte teme

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns