Acum este Joi Mai 24, 2012 11:09 pm

Unde veti locui sau cu cine stati dupa nunta ?

Aici puteti intreba, cere sau da sfaturi altor femei sau barbati, referitoare la copii, la viata de familie, la casatorie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Mie Apr 08, 2009 9:54 am

Unde veti locui sau cu cine stati dupa nunta ? Stai singuri, stati cu parintii, stati cu soacra, stati separat, plecati in strainatate, stati in chirie ? Cum vedeti voi lucrurile, cand se pune problema : unde stam dupa ce ne casatorim !
Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• Mesaj » Dum Apr 12, 2009 7:16 pm

singuri
  • Member
  • Replici:27

• Mesaj » Dum Apr 12, 2009 11:31 pm

singuri e ideal....daca nu e foarte greu....asta din auzite:P.Sunt mai norocos:P
  • Member
  • Replici:31

• Mesaj » Dum Mai 31, 2009 9:55 pm

singuri
  • Member
  • Replici:38

• Mesaj » Vin Noi 27, 2009 2:26 pm

din auzite am inteles ca singuri e cel mai bine
  • Member
  • Replici:28

• Vizitator

Mesaj » Joi Dec 03, 2009 11:25 pm

Nu conteaza unde vom locui dupa nunta dar sigur stiu ca de stat voi sta cu nevasta si nu altcineva!
    Normal ar fi ca un cuplu sa locuiasca singuri,in propriul apartament,dar cum nu toti beneficiaza de un asa privilegiu,si ca anormalitatea bintuie in asta lume ,nu se poate face din asta o regula generala!
    Eu daca ma uit la o femeie ,nu ma uit la ce zestre are ,ma uit numai la ceea ce o reprezinta ,ceea ce este ea cu adevarat
    multumind lui DUMNEZEU pentru un asa dar!

cociu ...

Mesaj » Vin Dec 25, 2009 2:23 pm

Vom sta unde va fi posibilitate.La noi in Romania casa (camin) nu mai este la indemana oricui asa ca cine nu risca nu va face nunta...
  • Member
  • Replici:30

• danim ...

Mesaj » Joi Mar 25, 2010 12:13 am

De preferinta doar cu sotul, sau sotia (dupa caz).
  • Member
  • Replici:37

• agun ...

Mesaj » Mar Apr 27, 2010 6:44 pm

rombest scrie:Unde veti locui sau cu cine stati dupa nunta ? Stai singuri, stati cu parintii, stati cu soacra, stati separat, plecati in strainatate, stati in chirie ? Cum vedeti voi lucrurile, cand se pune problema : unde stam dupa ce ne casatorim !

Unde, se găseşte..., dar dacă îţi pui întrebarea "cu cine"... asta e grav. :)
  • Member
  • Replici:29

• Mesaj » Sam Mai 07, 2011 5:30 pm

din propria experienta va spun ca e mai bine ca dupa casatorie sa stati singuri! daca locuiesti cu parintii sau socrii sau alte rude cu siguranta la un moment dat se vor baga in viata voastra ,si vor creea discutii ,nemultumiri poate chiar certuri si se duce naiba casnicia....
  • New member
  • Replici:9

• Urmatorul

Inapoi la Casatorie, Familie, Copii

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns