|
|
Acum este Joi Mai 24, 2012 6:01 am
Locul in care poti publica poeziile tale de dragoste, articolele de iubire si cere parerea altora despre ele.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Sam Mai 01, 2010 2:46 am
Lumina ma inunda in camera pustie, Speranta mea aduce in juru-mi bucurie, Privesc in gand oceanul, el parca imi graieste, Credinta mea e sfanta, orice cosmar paleste.
Te rog sa-mi scuzi elanul,dorinta de dreptate, Visez la puritate, dar tu vorbesti in soapte, Vreau sa cunosc misterul, ascuns in sensul vietii, Vreau sa ma tii in brate in roua diminetii.
-
Vizitator
» Mar Mai 04, 2010 2:23 pm
GANDURI....
uneori avem revelatia neasteptata a descoperirii propriului nostru EU.Cine este acest EU? un biet atom cu veleitati de molecula? Un fir de praf care sevrea stanca? poate ca mai intai este sfarsitul si abia apoi inceputul.Inceputul se naste din sfarsit.Fructul este inceput dintr-un sfarsit de floare.Speranta este o pasare cu aripi fragile simbolizand inceputul irealului cand omul a inceta a mai cauta realul. Orice copac tanar isi intinde roadele tuturor trecatorilor.Nisipul chiar daca-i de toti calcat in picioare nu-i denimeni supus. Numai IUBIREA este aspiratia catre puritate si noblete, cutezanta de a atinge sublimul.Nu se moare din iubirea pierduta ci se traieste cu amintirea ei.
-
Vizitator
» Mar Mai 04, 2010 2:31 pm
POEMUL...
chiar daca ma vrei prinde sub plasa de otel n-am sa strig golurile se vor mari de la sine, destul ca sa-mi scot mana si sa cuprind luna. si de vei face ziduri de piatra nicicand n-ai sa zidesti inchisoare pentru mine. pietrele se vor narui de la sine de indata ce voi aparea eu. daca ma veixila si ma vei trimite peste un ocean intr-o barca gaurita, am sa desfid oceanul si n-am sa pierd nici aceasta batalie marina. sau daca ma vei trimite in desertul Saharei unde nisipul dusmanos e fierbinte, deodata va sufla parfum de iasomie ca sa-mi umple serile pustii. ai uitat ca intr-una din primele noastre dimineti mi-ai pus in mana o sageata care poate ochii sunetul, si ca tu ai fost cel care m-a invatat sa trag la tinta fara gres? si azi, daca vrei sa ma umpli de intuneric de nu-mi mai pot vedea drumul, fii sigur ca am sa netezesc cerul si am sa umplu lumea de lumina intr-o noapte fara luna. n-ai decat sa stai cu spatele intors la mine am sa-ti umplu cerul cu un cantec tacut ca o raza de stea. iar tu , mirat, n-ai sa stii deunde vine revarsarea aceasta de lumina...
-
Vizitator
» Mie Mai 05, 2010 9:28 am
citate de dragoste:
"dragostea ii vindeca pe oameni, atat pe cei care o ofera, cat si pe ce care o primesc"
"dragostea nu este oarba; ea este capabila sa vada mai mult, dar tocmai de aceea prefera sa vada mai putin"
"nu exista remediu pentru iubire;poate daor sa iubesti din ce in cemai mult"
"moartea este o provocare.ne invata sa nu pierdem timpul...sa ne declaram dragostea, chiar atunci cand ea se naste."
"dragostea reprezinta acel moment minunat, cand, iubind pe altcineva, invatam se ne cunoastem pe noi insine"
" daca iubesti pe cineva, lasa-l sa plece;daca se va intoarce la tine, erati destinati unul altuia. daca nu, inseamna ca nu trebuia sa fiti impreuna de la bun inceput"
-
Inapoi la Poezii, mesaje, declaratii de dragoste
-
- TRAIRILE NOASTRE IN VERSURI SAU PROZA
de simplissima » Dum Ian 31, 2010 4:31 pm
- 0 Replici
- 141 Vizite
- Ultimul raspuns de simplissima
 Dum Ian 31, 2010 4:31 pm
Despre dragoste
-
- Cat de sincera trebuie sa fii cu iubitul tau?
de iuby33 » Joi Iul 08, 2010 1:57 pm
- 1 Replici
- 205 Vizite
- Ultimul raspuns de wildhoney
 Lun Iul 19, 2010 5:09 pm
Discutii intre femei
-
- o persoana sincera ,te poate face sa iubesti cu aceasi vitez
de Vizitator » Dum Noi 08, 2009 12:32 am
- 1 Replici
- 194 Vizite
- Ultimul raspuns de Vizitator