|
|
Acum este Vin Mai 25, 2012 5:47 am
Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Joi Iul 08, 2010 2:46 pm
Cand aud expresia asta........ "il/o iubesc asa de mult incat mi-as da viata pentru el/ea", eu chiar ma gandesc ca persoana care afirma asa ceva ar merge pana la sacrificiul suprem. Dar oare chiar ar face-o? Sau este un mod prin care ne definim dragostea fata de cineva? Oricum daca auzi asta din partea persoanei iubite, cu siguranta te face sa te simti bine, confortabil in relatie. Tie ti s-a spus asta?
Iubiti-va mult 
-
Vizitator
» Vin Aug 27, 2010 4:34 pm
Da e super bine sa auzi asa ceva, evident ca sunt vorbe si doamne fereste de fapte in acest sens.
-
» Dum Aug 29, 2010 9:24 am
Cuvintele ne pot bucura sau rani. Cel ce spune aceste cuvinte din inima e un adevar pur. Cand iubesti cu adevarat nimic nu te mai poate opri. O iubire adevarata nu e o gelozie inpinsa la extreme ci ea se bazeaza pe incredere, intelegere, respect si sacrificiu. Tu poti iubi o persoana astfelinct sa-i ramai aproape si dupa ce nu vei mai fi ?
-
» Lun Aug 30, 2010 12:37 pm
Atunci cand iubesti pe cineva esti gata de orice sacrificiu. Are o incarcatura emotionala foarte mare si cred in acesta expresie, cu siguranta. Oricine, ar face un gest de jerfa pentru persoana draga, daca ar vedea-o la o rascruce, la ananghie.
Simona
-
» Mie Dec 14, 2011 6:36 pm
Inainte sa se dea raspunsul acesta, si sa se mai si gandeasca serios la asta, ar trebuie sa gandeasca putin logic. Cu ce ajuta facand lucrul acesta? Cand vorbim despre o problema medicala, atunci e demn de lauda, dar cand se face asta din prostie, deja se exagereaza. Ce rezolvi cand iti iei viata "in numele persoanei iubite'? Ii "rezolvi" pe toti cei din familie si apropiatii tai lasandu-le in urma doar suferinta, in plus, esti egoist , nu iti pasa decat de tine, sperand ca iti va fi bine.
Toate problemele se rezolva, trec. Durerea din suflet la fel. Timpul le rezolva pe toate, dar moartea nu are adversar si e ireversibila. Iti poti dorii tot ce vrei tu, dar nu sa mori, pentru ca odata "plecat", nimeni nu se mai intoarce. Ar trebui sa invatam mai mult sa pretuim viata, si sa ne gandim ca altii traiesc sau sufera mult mai rau decat noi.
-
Inapoi la Despre dragoste
-
- Prea devreme pentru viata sexuala?
de Vizitator » Joi Aug 12, 2010 8:03 pm
- 1 Replici
- 205 Vizite
- Ultimul raspuns de Vizitator
 Dum Aug 15, 2010 10:09 pm
Despre sex
-
- Viata ca un joc de sah