Acum este Joi Mai 24, 2012 6:43 am

Vis sau realitate, ce vrei să traiesti ?

Povestea mea de dragoste cu intamplari, sfaturi, pareri ?
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

eusunt ...

Mesaj » Mie Iun 02, 2010 9:43 am

L-am întâlnit pe site la voi...era unicul cu care abia aşteptam sa vorbesc.
Trebuie să recunosc că mi-am făcut contul la voi :lol: în glumă,nu am dat prea multă importantă...

Fratele meu a fost cel care mi-a dat ideea.
-Hai ieşi din starea asta, nu-mi place să te vad aşa ! ,mi-a spus...
- Sunt mulţi băieţi frumoşi în lumea asta...
-Iată aici câteva exemple!!! :lol:

Şi aşa ,...mi-am făcut contul, pentru socializare ...cică :lol: :lol:
La sfatul fratelui meu, am încărcat cea mai sexy fotografie şi am început să caut...
Un anume profil m-a atras în mod special.Ţin să precizez că habar nu aveam că rombest este un site de matrimoniale internaţional.

Dacă stau bine să ma gândesc, acum parcă regret că am făcut acel profil.Cu toate că am petrecut clipe deosebit de plăcute aici,în acelaşi timp ,tot el profilul, mi-a adus şi foarte multă nefericire.

va urma...
  • New member
  • Replici:1

• Mesaj » Mie Iun 02, 2010 2:01 pm

Aici nu luam lucrurile in gluma. Cei inscrisi aici trebuie sa caute o relatie serioasa, altfel sunt rugati sa se inscrie pe alte site-uri.

In acest sens, am creat un site de socializare, fara obligatii si fara ganduri responsabile de casatorie. Asadar daca regretati ca sunteti pe acets site, puteti oricand renunta la acest profil si va puteti inscrie pe iubire.com
    Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
    Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• Inapoi la Povestea mea

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns