Acum este Mie Mai 23, 2012 6:28 pm

CE VOR BARBATII????????

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Vin Iul 16, 2010 3:36 pm

datorita faptului ca sunt multi barbati pe acest site sunt dornica sa stiu CE ANUME ISI DORESC BARBATII in momentul in care sunt in familie..........cum viseaza fiecare barbat sa fie viata lui alaturi de persoana iubita?
  • Member
  • Replici:13

• Mesaj » Mar Iul 27, 2010 6:06 pm

in familie nu stiu, dar intr-o relati de lunga durata ea cum ar trebui sa fie si el ar trebui sa fie complexa sa stie sa faca ceva nou, diferit pe tema sexuala, daca nu il satisfaci atunci il lasi sa gaseasca ceea ce ar vrea la alta... incercati diferite chestii... jocuri... moduri... e fun si relaxant....
  • Member
  • Replici:10

• Vizitator

Mesaj » Joi Aug 12, 2010 12:02 pm

Barbatii vor sa-si gaseasca o partenera pe masura lor, atata tot! Nu toti barbatii sunt la fel, fiecare are personalitatea lui, anumite standarde, valori si criterii de selectie care-i face unici, asa cum si femeile se disting una de alta...
    Barbatilor le plac femeile care-i ajuta sa se puna in valoare, care-i sustin in ceea ce fac, alaturi de care se simt "in echipa" - pentru ei o relatie de calitate implica si sportivitate, nu numai amor...

mystep ...

Mesaj » Dum Aug 15, 2010 8:08 am

Barbatii isi doresc o partida de sex de calitate, o anumita doza de mister care sa-i incite simturile. Le place sa simta izul unui parfum discret, sa simta parul matasos si curat, frumos mirositor al femeii. Privesc cu admiratie o tinuta ingrijita, sexi a unei femei.

Atitudinea misterioasa, senzuala a femeii pe care a pus ochii. Un comportament vesel, plin de optimism, cu simtul umorului il incinta si atrage pe acel vesnic vanator de frumos, inabordabil.
    Un barbat va intoarce intotdeauna privirea spre o femeie atractiva, sigura pe sine, zambitoare.
    Ultima oara modificat de mystep pe Mie Sep 01, 2010 12:02 pm, modificat 1 data in total.
    Simona
  • Member
  • Replici:94

• mihi ...

Mesaj » Mie Sep 01, 2010 9:00 am

Observ ca subiectul a fost umpic cam denaturat.Am sa incerc din perspectiva mea deoarece nu pot sa ma exrim in numele tuturor. Tine de diversitatea noastra.
    Ne fiind casatotri, deci in primul rand :ce vreau de la o femeie pentru a-mi fi sotie? Sa fie pe aceeasi unda de lungime cu mine. Sa ne potrivim in toate. Potrivire de caracter 100% nu exista, dar cel putin pe aproape. Vreau de la femeie inainte de toate intelegere, sprijin, siguranta, bineinteles si dragoste. Nu ignor si latura fizica. Sunt atras de o femeie bine inbracata (eleganta s-au sexi), care stie sa-si etaleze feminitatea. Totusi cred ca in momentul de fata mi-as dori o relatie cu o fata simpla,(fara avere-resping total acest aspect) inteleigenta, iubitoare si simpatica.
    Ce mi-as dori de la femeia cu care am decis sa-mi traiesc viata? Presupun ca mi-as dori sa nu se schinbe prea mult. In primul rand mi-as dori sa fie foarte responsabila, casatoria din punctul meu de vedere implica o mare responsabilitate. Sa caute sa fie alaturi de mine asa cum eu am decis sa fiu alaturi de ea pana la sfarsit. Sa vrea sa facem lucruri impreuna dar sa-si formeze si propria ei personalitate sociala. Sa fie devotata familiei dar sa aiba si activitati extrafamiliare. Sa fiu mandru de ea cand iesim impreuna.
    Se spune ca frumusetea e trecatore. Eu spun altfel: fiecare varsta are frumusetea ei. Femeia trebuie doar sa ramana femeie.

Iubitiva mult!
  • Member
  • Replici:73

• Vizitator

Mesaj » Lun Sep 13, 2010 12:54 am

Superba in eterna ei actualitate intrebarea!Intr-o perspectiva ironico-pesimista,as spune ca vor ceea ce nu au ori ce li se pare ca ar putea sa piarda.Cand debordez de optimism,ma gandesc ca isi doresc cam aceleasi lucruri ca si noi:un partener onest,pe care sa se poata baza,un strop de nebunie si multa dragoste.Iar rareori,parandu-mi-se ca sunt realista,imi zic ca nici ei nu prea stiu..afla din mers.E evident ca nu raspund intrebarii,ci o imbratisez amical.Nu stiu ce vor barbatii,mi-ar fi suficient sa aflu ce va voi acela in a carui viata sa vreau a fi...si,evident,care sa ma vrea in viata lui.

iosif ...

Mesaj » Lun Oct 18, 2010 10:41 pm

Barbatii nu vor asa de multe.Vor cam ceea ce isi doresc si femeile la modul general.

Fiecare e diferit in felul lui,nu poti spune ca toti barbatii vor doar sex.Da e drept,isi doresc o partenera buna la pat,insa daca nu stie,dar e dispusa sa invete,nu sunt probleme nici acolo :)

Majoritatea barbatilor cu care discut nu isi doresc o femeie cu masina si vila,nu trebuie sa detina stiu eu ce cont in banca,doar sa aibe un loc de munca sau ma rog,sa fie situatia financiara stabila pentru ca majoritatea suntem din clasa mijlocie,putini sunt cei bogati care isi permit sa intretina o femeie,abia se pot intretine ei in ziua de azi cu saracia si toate cele,ce sa mai spunem de inca o persoana.

Fiecare barbat doreste instinctiv o gospodina in casa,in ochii multora asta e un fel de rusinica,nu joaca un rol imens insa e de dorit sa stie sa gateasca.La fel cum de la ei se asteapta ca daca instalatia,calculatorul,masina are ceva probleme ori sa rezolve ori sa cheme pe cineva ma rog "the handyman".
    La fel se asteapta de la o femeie sa stie sa prepare o masa(aici vorbim de clasa mijlocie,nu de cei care isi permit sa cheme de fiecare data un meserias pentru orice lucru care poate costa milioane peste milioane ,bucatar privat pentru masa,babysitter,oameni care sa le curete casa ca ei sa nu puna mana pe aspirator samd)

In o casnicie,relatie fiecare isi are rolul si rostul,nu poate ca barbatul sa curete,spele,munceasca,repare,aduca banii(o zi are doar 24 de ore mai trebuie si dormit candva).La fel nu se poate astepta ca femeia sa faca absolut totul.

Din pacate in ziua de azi barbatii nu ca nu stiu ce vor,nu se mai straduie sa obtina ceea ce vor.De ce sa te chinui sa curtezi o femeie? sa te porti frumos cu ea,cand poti sa apari cu masina bengoasa si sa o tratezi ca si o carpa.In ambele cazuri va sta cu tine,de fapt daca te comporti frumos cu ea,ai sanse mari sa fii luat de fraier si sa te lase pentru altul.Exact pentru ala care ai spus tu ca nu o sa fii.Doara nu"the good guys win"..."wrong"

Majoritatea se multumesc cu o femeie,cat de cat buna si cu asta basta,au o femeie cu care se mai baga in pat din cand in cand.Pentru ca s-a multumit cu o femeie cu care rar se intelege vor fi probleme tot timpul,dar las ca trece cu o bere si ignoranta.Presupun ca am insumat cel putin 50% din casniciile din ziua de azi cu asta.
  • Member
  • Replici:101

• Inapoi la Discutii pe alte teme