|
|
Acum este Vin Mai 25, 2012 5:55 am
Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Vin Apr 30, 2010 6:52 pm
Femeile doresc sa aiba parte de pretuire, de intelegere, de apreciere. Barbatii vor sa fie respectati, sa fie autonomi si nu il ultimul rand vor diversitate. Intr-o relatie de cuplu, ambii doresc armonie, intelegere, bunastare, copii frumosi si sanatosi, reusita in viata si dragostea partenerului de viata. Am omis ceva ?
-
Vizitator
» Vin Apr 30, 2010 7:53 pm
femeile cauta stabilitate, intelegere, armonie, protectie, iubire. Problema este gasirea acestui barbat care sa iti ofere dragostea si protectia de care ai nevoie. Insa sunt femei care le intereseaza doar cat de mare este contul din banca al celui pe care intentioneaza sa il cucereasa. Fiecare femeie are dorintele si aspiratiile sale. nu are rost sa intram in detalii.Dupa cum iti asterni, asa dormi!
-
» Joi Iun 17, 2010 3:40 pm
Da este adevarat fiecare femee nu isi doreste nimik altceva decit un barbat care mereu sa-i fie alaturi,s-o iubesca,pretuiasca,.Atunci cind se intilnesc un barbat si cu femee gindurile lor din pacate nu coincid...femeia dorindusi o dragoste de vis iar barbatul "sex"...De ce barbatii mereu se gindesc numai la sex?Poate cineva sa-mi raspunda?
Mereu m-a framintat aceasta intrebare,de ce?doar fericirea nu este construita doar pe sex,mai este ceva mai sus ca aceasta:dragostea,intelegerea.
-
» Joi Iul 08, 2010 7:06 pm
Si barbatii, si femeile vor sa aiba parte si de sex intr-o relatie. Pe langa asta, femeia mai are nevoie de protectie, siguranta atat sentimentala cat si financiara (si aici nu ma refer la faptul ca ea ar vrea sa fie intretinuta, ci la faptul ca atunci cand merg la restauratn de exemplu, barbatul sa se ofere a plati consumatia, cel putin), intelegere, respect, la un moment dat copii. Barbatul, pe langa sex, are nevoie de mancare  .
Iubiti-va mult 
-
» Mar Iul 13, 2010 6:34 pm
Ce cauta barbatii...parerile sunt impartite...depinde cat recunosc ei... Dar as putea spune cam ce este important pentru femei... - Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care din cand in cand sa faca curat, sa gateasca si sa repare ce se mai strica prin casa. - Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat caruia sa-i destainuie aspiratiile ei si care sa o asculte si sa o inteleaga. - Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care sa o admire si care sa faca dragoste cu ea din placere. - Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care sa o scoata in lume si sa o trateze ca pe o printesa tot timpul, nu doar la ocaziile speciale. - Este foarte important pentru o femeie ca cei patru barbati sa nu se cunoasca intre ei... 
-
» Lun Iul 19, 2010 1:58 pm
Pare ciudat dar parerea mea e ca barbatii cauta intr-o relatie libertatea. Le place sa ii astepte cineva acasa, sa aiba cineva grija de ei (sechele de la mamicile ultragrijulii probabil) dar in momentul in care tu, ca femeie, le-ai ingradit libertatea, i-ai pierdut, fug mancand pamantul.
Femeile in schimb...cu femeile e greu...vor un partener care sa le ofere siguranta dar in acelasi timp sa fie imprevizibil, sa le iubeasca dar nici prea tare pentru ca atunci isi pierd interesul, vor stabilitate financiara, vor comunicare in cuplu, vor sa li se faca surprize etc...lista e lunga, mai continui?
-
Vizitator
» Sam Iul 24, 2010 8:45 am
barbatii si femeile pot fi de doua feluri.Cei care urmaresc ceva printr-o relatie si cei care iubesc dezinteresat si sincer,avand singura satisfactie in urma unei relatii fericirea celuilalt si a lui. Femeile sunt fiintele slabe si de obicei ele doresc doar dragoste, implinire si fericire dintr-o relatie.Barbatii uita uneori de rolul iubirii intr-o relatie si murdaresc acest sentiment prin insel sau minciuni si de aceea eu cred ca barbatii sunt cei care gresesc mai des intr-o relatie si relatiile se distrug de cele mai multe ori din cauza lor.
-
» Lun Iul 26, 2010 2:04 pm
 chiar dupa parerea mea am intinit un fel de barbatii materialisti .cred ca e un bun subiect.oare chiar exista acestii barbati sa stiti ca exista si chiar nu se uita la frumusetea sufletului tau si la tine ca persoana ci se uita daca ai o stare materiala cit de buna si daca ai multii banii.daca ai masian si casa e si mai ok si daca te poate si insela si minti e suoer esti atunci femeia ideala si el barbatul ce face totul pentru tine pina cind va obtine ce doreste dupa te vei trezi singura si plina de lacrimi si plina de ginduri ,poate si cu un copil dupa tine si cu greul in usflet ca singura o sa iei viata de la inceput ..........
-
Vizitator
» Vin Oct 29, 2010 6:58 pm
pentru mine ca femeie conteaza sentimentele in primul rand, acea chimie ce se simte intre doi oameni care sunt facuti unul pentru celalat. Iubirea adevarata, acel suflet pereche care te face fericita si implinita. Un om care sa aiba puterea sa fie el indiferent de situatie sa fie stapan pe propria viata, un om de la care sa ai ce invata.
-
Vizitator
» Lun Noi 15, 2010 3:14 pm
Da s-a omis ceva......femeile vor siguranta inainte de toate...iar barbatii exact asta nu vor:))
-
Inapoi la Despre dragoste
-
- Incredere si comunicare intr-o relatie sau intr-o familie
de marvin75 » Mie Aug 04, 2010 9:17 am
- 3 Replici
- 752 Vizite
- Ultimul raspuns de leda
 Vin Apr 01, 2011 10:06 pm
Casatorie, Familie, Copii
-
- conteaza sex-ul intr-o relatie....?... eu zic ..DA