Acum este Vin Mai 25, 2012 5:56 am

ce vor femeile

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

agun ...

Mesaj » Mar Apr 27, 2010 6:30 pm

Şi uite aşa a trecut o lună în care nici femeile nu-şi dau seama ce vor...
:D
  • Member
  • Replici:29

• Mesaj » Mar Mai 04, 2010 11:45 pm

Noi femeile vrem tot la fel de multe lucruri cate vreti voi barbatii, ca doar Eva este facuta din coasta lui Adam. Daca suntem fericite este suficient. Pentru a fi fericite.... trebuiesc multe impliniri.
    Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
    Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• Mesaj » Dum Mai 23, 2010 6:30 am

simt ceva frustrari in tonul tau.ca un intelectual rasat (care se presupune ca esti) n-ar trebui sa generalizezi.si de ce numai femeile ar face asta?ori vorba romaneasca"orice padure are uscaturile ei" se aplica numai pe conifere? :roll:
  • Member
  • Replici:39

• Mesaj » Lun Mai 24, 2010 6:04 pm

Daca imi permteti,domnilor...anteriorul dialog m-a determinat sa incep astfel.
    De multe ori se face confuzie intre intelectualitate si inteligenta,prima referindu-se la cei care desfasoara o activitate intelectuala ca principala sursa pentru existenta- pe cand inteligenta este capacitatea mintii de a rationa,organiza sau intelege(indiferent de persoana-barbat sau femeie,intelectual sau nu), depinde acum...cat de mult doreste fiecare sa-si cultive manifestarile inteligentei.

Cert este ca trebuie invatat si acceptat ca nu este confortabil sa confectionam atat de multe etichete,ca ceea ce ni se intampla noua,la un moment dat(pozitiv sau negativ),nu trebuie generalizat sau extrapolat la nivelul intregii omeniri.
    Suntem diferiti(si fizic dar si din punctul de vedere al capacitatii amintite anterior),fiecare dintre noi avem perceptii diferite despre situatii identice,ceea ce consideram ca fiind beneic pentru noi pentru ceilalti nu poate fi neaparat la fel.

De multe ori depinde de imaginea pe care ne-am creat-o fiecare despre propria persoana,de standardele pe care le impunem in relatiile cu ceilalti,si in principal de faptul ca unii nu realizeaza ca aceste standarde ar trebui respectate in primul rand de propria persoana si apoi cerute celorlalti... aplicand principiul indulgentei si poate facand mai putine comparatii,ce au ca punct de plecare propria persoana.
    Pentru ca vorbeam de acea capacitate a mintii voi aminti ce a spus Alvin Toffler,si anume ca :"Analfabetul viitorului nu va fi cel care nu stie sa citeasca ci cel care nu stie sa inteleaga."
  • Member
  • Replici:86

• Mesaj » Lun Mai 24, 2010 11:42 pm

Intre notiunile intelectual si inteligenta relatia este foarte strinsa iar diferenta in mod normal nu ar trebui sa fie prea mare deoarece cuvintul intelectual este sinonim cu rational ,a fi intelectual automat presupune un anumit grad de inteligenta .
    Diferenta dintre aceste notiuni care se intersecteaza si au elemente comune, o putem observa mai clar in Romania 8-) ,unde putem intilni multe persoane ale caror intelectualitate se rezuma mai mult la o diploma universitara care se pare ca este garantia de inteligenta pe care persoana in cauza nu trebuie sa o dovedeasca ,ci doar sa invoce functia detinuta care ii confera dreptul sa se umfle in pene :lol: .
    Fac un excurs acum pentru ca tin neaparat sa prezint ceva din realitatea vietii politice spaniole . Unul dintre cei mai importanti ministri spanioli NU ARE STUDII SUPERIOARE, si nimeni nu l-a demis din functie deoarece spaniolii promoveaza valoarea si mai putin diplomele .

Generalizarea facuta vizavii de interesul material in relatia romantica nu cred ca poate fi gresita, in sprijinul ei vine si inteligenta populara ,iar infatuarea am intilnit-o din pacate la nenumarate domnisoare sau doamne cu ...diploma !!!! :P ,cu care pentru a putea dialoga trebuia sa detin o anumita functie si diploma !!!!!! :lol:

Vorbind despre feluritele culori in care oamenii percep realitatea ,tin sa reamintesc ca principiile unei gindiri corecte au ramas aceleasi de pe vremea lui Aristotel ,logica este universala ,poti sa inveti pe cineva sa faca aproape orice dar foarte greu il inveti sa gandeasca .

• Member
  • Replici:85

• Mesaj » Mie Iun 02, 2010 12:24 am

Am vazut ca unele femei cauta un barbat care sa stie ce vrea.
    Nu inteleg. Exista barbati care nu stiu ce vor?
    Eu stiu exact ce vreau...
    Greutatile apar cand trebuie sa ma decid pana unde sa merg cu compromisurile.
    Si cand sunt indragostit nu doar ca nu mai gandesc limpede dar nici nu-mi mai pasa. :)

Oare daca sunt in aceasta stare, femeile care cauta un barbat care sa stie ce vrea, vor fi dezamagite?

• Member
  • Replici:17

• Mesaj » Mie Iun 02, 2010 1:17 am

"..un barbat care sa stie ce vrea " in viziunea unor femei poate insemna pana si un barbat care trebuie sa vrea cea ce vor ele !!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

• Member
  • Replici:85

• Urmatorul

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns