|
|
Acum este Mie Mai 23, 2012 8:01 pm
Aici puteti intreba, cere sau da sfaturi altor femei sau barbati, referitoare la copii, la viata de familie, la casatorie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Dum Mai 23, 2010 10:35 am
FERICIREA MEA A INCEPUT ACU 5 ANI  CAND L-AM INTALNIT PE EL  ...NE-AM INDRAGOSTIT SI POT SA SPUN CA NE IUBIM  DAR DUPA 5 ANI DE CUPLU EU VREAU MAI MULT SIMPT CA ACEASTA RELATIE TREBUIE CONTURATA....ASA CA I-AM PROPUS SA NE CASATORIM A ACCEPTAT BA CHIAR MI-A CUMPARAT UN INEL SI MA CERUT DE NEVASTA DAR DIN CAUZA CRIZEI NU AVEM BANI DE NUNTA PE CARE NE-O DORIM ASA CA NE-AM HOTARAT SA FACEM DOAR CUNUNIA CIVILA CHIAR ACUM ANUL ASTA IN AUGUST  DAR EU MAI AM O DORINTA MARE DE VREO 2ANI. ATUNCI AM RAMAS INSARCINATA DIN INTAMPLARE DECI NU A FOST CU VOIE DAR ASA A FOST SA FIE....DAR AM PIERDUT SARCINA LA 2 LUNI  EU AM RAMAS CU DORINTA DE A AVEA UN BEBE....DAR EL NU VREA....AJUTOR... NU MAI STIU CUM SA FAC SA-L CONVING...... I-AM VB FRUMOS SI I-AM SPUS CAT IMI DORESC EU....APOI AM FACUT PE SUPARATA, NU AM VB CU EL VREO 2 ZILE....NE-AM CERTAT.....DAR EL TOT NU VREA....SUNT DISPERATA IMI DORESC PREA MULT UN COPIL....IAR EL MEREU IMI SPUNE CA E PREA REPEDE SI SA MAI ASTEPTAM..DAR DUPA EL AM FACE COPII LA 30 DE ANI. AM 20 SI CE DACA? EU VREAU UN BEBE! Eu vreau sa facem un copil, EL nu vrea un copil. CUM SA IL CONVING ? ASTEPT MESAJELE VOASTRE PE cristinuta_vio sau aici p eforumulul iubirii. AJUTOR....
-
Vizitator
» Dum Mai 23, 2010 9:28 pm
Avand in vedere ca e sotul tau , ar trebui sa accepte dorinta ta ...sau pur si simplu adu-l in fata faptului implinit... cred ca daca ai ramane insarcinata a doua oara nu ar spune sa renunti la copil, nu? deci, pune-l la munca , renunta la anticonceptionale si va trebui sa se maturizeze si sa isi dea seama ca o familie nu este intregita fara copii.
-
» Dum Mai 30, 2010 12:00 pm
Imi pare rau pentru situatia in care te afli. Decizia de a face copilul trebuie luata impreuna. Altfel se va simti tradat si cine stie ce se va intampla. Eu zic sa va faceti un cerc de prieteni care au copii.
-
» Joi Sep 02, 2010 2:39 pm
Subscriu si eu la cele spuse mai sus. As dori totusi sa adaug un aspect. Dragostea de mama e diferita de cea de tata. O femeie va dori in permanenta sa procreeze, vine din launtrul ei. La barbati e cu ceva mai diferit.
Eu zic sa cauti prima data sa-l asculti, sa cauti sa-l intelegi, sa vezi cel determina sa nu-si doreasca copil. Poate nu se considera la fel de matur ca tine. Poate o i-a drept o responsabilitate prea mare in momentul de fata. Incearca sa-l intelegi ca sa-l poti ajuta sa treaca peste acele bariere din mintea lui. E dificil dar nu imposibil.
Iubiti-va mult!
-
» Vin Feb 17, 2012 11:42 am
Încearcă să îl aduci în preajma unor cupluri cu copii şi să-i aduci argumente despre avantajul de a avea un copil.
-
» Dum Feb 26, 2012 10:49 pm
Topicul a fost inceput de o vreme buna. Intre timp, persoana in cauza are deja copil.
Apropo :
A SCRIE TOTUL CU LITERE MARI ONLINE E ACELASI LUCRU CA SI CUM AI URLA SI FLEGMA PE CINEVA IN FATA, NU ESTE POLITICOS.
Referitor la mesajul in sine , nu incerca vreodata sa convingi un barbat sau sa il smecheresti cumva sa accepte un copil, crede-ma, vei regreta, vei regreta multi ani o asemenea decizie.Copilul va fi cel care va suferi cel mai mult pentru aceasta greseala.
Se poate discuta totul ca intre oameni normali la cap, daca doresti copil, el nu doreste...atunci asta e, trebuie sa decizi ce faci mai departe. Ori abandonezi relatia/casnicia si incepi ceva nou cu cineva care doreste un copil. Ori mai stai, astepti si poate dupa o vreme va dori un copil.
A incerca orice altceva, jonglerii prostesti cum fac multe femei, de ex a gauri prezervative, a minti daca ai luat anticonceptionale sau nu, a minti despre multe alte lucruri ca sa ramai gravida. A face asemenea lucruri, vor duce la niste greseli ce vor fi platite de-a lungul deceniilor.
Aceasta dorinta de a avea un copil, inevitabil impinge multe femei sa distruga vieti, viata barbatului deoarece poate el nu doreste copil, poate nu vrea, are multe alte griji si tocmai de un copil nu are nevoie.
Va distruge si viata copilului deoarece va fi un copil nedorit, vor izbucni mereu scandaluri din cauza asta. Va reusi cu succes sa anihileze visele,sperantele a mai multor persoane nu numai ale ei.
-
Inapoi la Casatorie, Familie, Copii
-
- copil de Dumnezeu
de john » Sam Sep 10, 2011 3:22 pm
- 1 Replici
- 87 Vizite
- Ultimul raspuns de john
 Sam Sep 10, 2011 10:42 pm
Dragostea de Dumnezeu
-
- Casatoria cu o femeie care are un copil
de iubire » Joi Mai 13, 2010 11:25 pm
- 5 Replici
- 495 Vizite
- Ultimul raspuns de o_ea_si_atat
 Sam Feb 18, 2012 2:01 pm
Casatorie, Familie, Copii
-
- Sotul nu are grija de un copil ca o mama ?
de rombest » Mie Apr 08, 2009 10:16 am
- 10 Replici
- 599 Vizite
- Ultimul raspuns de danim
 Mie Mar 24, 2010 10:15 pm
-
- Ce alegi cariera sau familia, nascand un copil ?
de rombest » Joi Apr 23, 2009 1:00 am
- 9 Replici
- 345 Vizite
- Ultimul raspuns de cosmina29
 Mar Apr 24, 2012 8:36 pm
-
- ce varsta vi se pare potrivita pentru a avea un copil?
de Vizitator » Mar Mai 04, 2010 9:41 am
- 4 Replici
- 418 Vizite
- Ultimul raspuns de radu41
 Mie Oct 20, 2010 11:33 am
|