Acum este Joi Mai 24, 2012 7:45 am

Vreau o viata normala, iubire, nu monotonie.

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Dum Mai 23, 2010 9:39 am

O zi din viata mea incepe cu trezitul de la 6 dimineata si lucrat pana la ora 16.Pana aici totul normal ,dar intorcandu-ma acasa ,pe drum ma gandesc la mine ,la ce imi lipseste .Si constat ca desi am ce isi poate dori cam toti oameni,un job,o casa ,o sanatate destul de buna......eu tot singura ,sunt.

Imi spun adesea ca drumul pe care merg nu o sa-mi aduca decat suferinta si se pare ca asa e .Nu mai sunt nici eu tanara desi in sufletul ,meu tot copil ma consider a fi .A fost un drum foarte greu si decizia mea a fost ca urmare a unui lucru,nu am mai multe vieti in care sa pot sa dreg ce am gresit in viata mea anterioara asa ca fac ce consider ca simt si incerc ca dupa fiecare dezamagire sa fiu mai calita si mai mult puternica.

Da ,viata nu e usoara trebuie sa luam decizii in functie de ce simtim si ce ne face fericiti in viata.Ce ma face pe mine fericita?O persoana care sa-ti dea multa siguranta,asta e lucrul care te face sa mergi mai departe ,sa te lupti.Siguranta ca exista un maine,ca are cine sa te astepte cu zambetul pe buze,ca are cine sa te imbratiseze seara in pat......acest lucru te face uneori sa muti muntii din loc.Si toate astea pentru un om.....un om care e in stare de multe si care simte si el durere,iubire,frustrare,fericire in acelasi mod ca si altii.

Totul este normal cand iubesti ,cand muncesti ,chiar si cand faci cumparaturi ,nu diferim cu nimic unii de altii ......chiar nimic,difera subiectul pe care iubim.Si ce e culmea?Cunosti pe cineva care spui ,e ok.....si pana la urma totul re rezuma la a incerca,atat pentru ca asa suntem noi oamenii ,incercam dar mai sunt unii inocenti si naivi pe lumea asta care cred ca MAINE va fi mai bine .

Maine iar la job ,iar trezitul la 6 dimineata si tot ce ramane dupa o zi este SPERANTA. Vreau o viata normala, iubire, nu monotonie. Tu ai trecut prin asa ceva ? Ce imi recomandati ?

Vizitator

Mesaj » Lun Mai 24, 2010 7:08 am

probabil ca orice om trece , la un moment dat prin momente de monotonie si singuratate .Si eu am trecut prin asa ceva ...si poate ca mine si ca tine, multi altii. Trebuie insa doar sa vrei sa schimbi ceva la viata ta. Daca jobul tau se incheie la ora 16 poti face multe dupa aceasta ora astfel incat sa iesi din monotonie si sa cunosti noi oameni.

De exemplu : te duci la teatru sau la film,te poti inscrie la niste cursuri de arta ( invata sa pictezi, de ce nu? si eu am realizat ca desi, pana de curand nu am pus in viata mea o pensula in mana, atunci cand m-am apucat de pictat mi-am dat seama cat de mult ma relaxeaza procesul in sine ) poti cunoaste multi oameni sau iti poti face un abonament la sala, se spune ca sportul ajuta la eliminarea endorfinelor in organism, secretia de endorfine creaza euforie si da apetit, elibereaza hormonii sexuali si imbunatateste sistemul imunitar. Sunt multe alte lucruri pe care le putem face pt a iesi din rutina zilnica, trebuie doar sa vrem cu adevarat asta.

Mesaj » Lun Mai 24, 2010 8:45 pm

Viaţa nostra se compune din ţevi sparte, din robinete care picura, din tencuieli inestetice, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufele care le speli, din coate-n mijoacele de transport.... dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e doar viaţă,cu siguranta... :)

Daca se instaleaza si monotonia, normal avem tot timpul din lume si chiar ne dorim din tot sufletul sa iubim,si sa nu ne mai ramana timp sa constatam cum este viata asta, atat de normala.

• Member
  • Replici:55

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns