ANUNT IMPORTANT: Daca doriti o relatie serioasa, va invitam sa va inscrieti aici: Agentia Matrimo pe matrimo.ro. Site mereu gratuit pentru fete serioase, temporar gratuit si pentru baieti! Profilele neserioase sau complete aiurea nu vor fi acceptate.

Poezii de dragoste, Poezii de iubire
Siteul nostru www.iubire.com ici propune sa colectioneze poezii de dragoste sau poezii de iubire care sa va ajute sa faceti dedicatii de dragoste prietenului sau prietenei tale. Iubirea spusa in versuri evoca sentimente profunde si de aceea iubirea este foarte cautata de tineri, de fete si de baieti.

Daca stii o poezie cu referite la iubire sau in legatura cu urmatoarele cuvinte poti sa ne-o trimiti prin rubrica de contact si noi o vom publica : poezii de dragoste, poezi de dragoste, poezii romantice, dragostea mea, dragoste adevarata, poezie, poezii, dragoste, iubirea, sufletul, iubire, suflet pereche.

Eminescu a scris se pare cele mai frumoase poezii de dragoste. Nichita stanescu deasemeni. Putem vorbi despre iubire in versuri la infinit. Multi internauti cauta versuri si poezii de dragoste pe internet. Trimite-ne o poezie de dragoste, despre prietenie scrisa de tine sau una care iti place tie cel mai mult.

Din pacate multe poeziid e dragoste sunt copiate de pe internet si publicate de zeci de site-uri. Noi nu cautam asemenea poezii furate. Noi dorim sa publicam pe site poezii de iubire unice, care sa nu mai existe si pe alte site-uri. Va multumim pentru intelegere si colaborare. Apropo, corect se scrie poezii, nicidecum poiezii de dragoste sau poezi de dragoste.

Comentarii


iubire

  • Trimis pe 5 ani in uma
Esti plecata dar inima simte dragostea ta
in orice faptura divina,
in orice gand insistent,
in orice amintire de iubire.

Spun floare,
de parca in floare se ascunde ceva...
altceva decat urmele sentimentelor tale.

Spun pasare,
si parca in pasare o urma de zbor...
Ar mai fi urma palmelor tale,mangaindu-ma...

Spun apa,
de parca in picaturi...
sunt valuri din dorul meu agitat...

Spun foc,
de parca in flacari...
este iubirea mea ce se mistuie pentru tine.

Spun sincer te iubesc,
de parca in metalicul sunet al cuvintelor
esti tu prezenta in fiinta mea.

Asa simt eu iubirea ta,
in marea-ntrebare "unde esti dragostea mea?"
Asa te simt eu,
in marea-chemare "vino la mine iubire!

Aceasta poezie de dragoste nu este compusa de mine, a fost gasita pe internet. Poeziile de iubire sunt frumoase.